20ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας θα βρίσκεται εκεί για να το υποστηρίξει!

iek-xini-logo-a

Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015, διοργανώνουν για ακόμα μια χρονιά το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar!
Στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας με τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης, οι σπουδαστές και οι καθηγητές από τους Τομείς Προσχολικής Αγωγής, Ομορφιάς και Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, θα βρίσκονται εκεί για να υποστηρίξουν ενεργά την εκδήλωση.
Πιο συγκεκριμένα, οι σπουδάστριες του Τομέα Προσχολικής Αγωγής, θα παρουσιάσουν κουκλοθέατρο και θα παίξουν παντομίμα με τους μαθητές, ενώ οι σπουδαστές του Τομέα Επισιτισμού, θα ετοιμάσουν χριστουγεννιάτικα μπισκότα.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι σπουδάστριες της αισθητικής θα εφαρμόζουν την τεχνική του face-painting στους μικρούς μας φίλους και οι σπουδαστές της κομμωτικής θα τους κάνουν παιδικά χτενίσματα.
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, για ακόμα μια φορά υποστηρίζει τους συνεργάτες του, προωθώντας παράλληλα στους σπουδαστές τις αξίες του εθελοντισμού και της κοινωνικής ευθύνης!
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.edu.gr | [email protected] | facebook.com/iekxinithessaloniki
 
 

Αναζήτηση στα Νέα
Κάντε like στο Facebook!
Δημοφιλή Άρθρα
keyboard_arrow_up