5.500 συμπολίτες μας «επιβιβάστηκαν» στο Diabetes Magic Bus

5.500 συμπολίτες μας «επιβιβάστηκαν» στο Diabetes Magic Bus
5.500 συμπολίτες μας «επιβιβάστηκαν» στο Diabetes Magic Bus

Πάνω από 3.000 δωρεάν εξετάσεις γλυκόζης στο «μαγικό» λεωφορείο του Διαβήτη

 

Παραπάνω από 5.500 συμπολίτες μας «επιβιβάστηκαν» λίγο πριν τα Χριστούγεννα στο Diabetes Magic Bus της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Με Οδηγό τον Διαβήτη», και «ταξίδεψαν» μαζί του σε μια διαδρομή ευαισθητοποίησης, πρόληψης, ενημέρωσης και προαγωγής της υγείας στους Δήμους Αθηναίων, Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Νέας Σμύρνης, Καλλιθέας, Παλαιού Φαλήρου και Περιστερίου.

 

Το ταξίδι του μαγικού λεωφορείου του Διαβήτη ξεκίνησε στις 15 Δεκεμβρίου και ολοκληρώθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2019 και κατά τη διάρκειά του πραγματοποιήθηκαν πάνω από 3.000 δωρεάν εξετάσεις γλυκόζης ενώ 25 άτομα που δεν είχαν εξεταστεί στο παρελθόν, εντοπίστηκαν με υψηλά επίπεδα σακχάρου και παραπέμφθηκαν για περαιτέρω έλεγχο.

 

Το κοινό κατά τη διάρκεια του χριστουγεννιάτικου ταξιδιού με το Diabetes Magic Bus είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από Ιατρό, Διατροφολόγο και Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας για θέματα αναφορικά με τον Σακχαρώδη Διαβήτη και για την αξία του εμβολιασμού.

 

Οι μικροί μας φίλοι ευαισθητοποιήθηκαν σχετικά με τη νόσο του Διαβήτη αλλά και ευρύτερα για την αξία της υγείας με εκπαιδευτικά παιχνίδια αλλά και από τους σπουδαστές Παιδαγωγικών και Αισθητικής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ που τους παρέσυραν σε ένα γιορτινό και χριστουγεννιάτικο κλίμα, ενώ μικροί και μεγάλοι δημιούργησαν χριστουγεννιάτικα μπισκότα με τη βοήθεια των σπουδαστών Ζαχαροπλαστικής.

 

Συνοδοιπόροι στη μαγεία των Χριστουγέννων και στη γιορτή της ενημέρωσης για την αξία της πρόληψης της υγείας ήταν και οι Χορηγοί του Diabetes Magic Bus, τα προϊόντα MISCO Ολικής Άλεσης και οι εταιρείες PFIZER HELLAS AE, οι Φαρμακοβιομηχανίες INTERMED και UNIPHARMAEURODIET MED.

 

Βασικοί υποστηρικτές ήταν οι εταιρείες ASCENSIA, ο Όμιλος ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ, καθώς και η εταιρεία HONOR που ενθαρρύνει το «smart living» με τα προϊόντα της, όπως το HONOR Band 5, το οποίο μετράει το οξυγόνο στο αίμα και στους καρδιακούς παλμούς.

 

Θερμές ευχαριστίες στο METROPOLITAN GENERAL, στις Οδικές Συγκοινωνίες (Ο.Σ.Υ. Α.Ε.), το Αρχιτεκτονικό Γραφείο της κυρίας Σίσσυς Φειδά που δημιούργησε το απόλυτα χριστουγεννιάτικο σκηνικό στο μαγικό μας λεωφορείο, καθώς και τις αρχές των Δήμων που επισκέφθηκαν το Diabetes Magic Bus και συντέλεσαν στην ομαλή διεξαγωγή των ενημερωτικού μας ταξιδιού.

 

 

Αναζήτηση στα Νέα
Κάντε like στο Facebook!
Δημοφιλή Άρθρα

Σχόλια

Προσθήκη σχολίου

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Προσθήκη σχολίου
    keyboard_arrow_up

    Sea Villas Greece - seavillasgreece.com