Αντιμέτωποι με τους «κιτρινόμαυρους» οι «μπαλαδόροι» του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

k17 agonas aris football

Τους «κιτρινόμαυρους» της Κ17 θα αντιμετωπίσουν με θάρρος οι «μπαλαδόροι» του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, που στέλνουν το μήνυμα της αξίας του διπόλου «Εκπαίδευση – Αθλητισμός», που αναδεικνύει και ενισχύει ο Όμιλος ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο μιας δέσμης μεγάλων πρωτοβουλιών του προέδρου του Ομίλου, κ. Σοφοκλή Ξυνή.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την επόμενη Πέμπτη 26 Μαΐου, στις 15:30, στο γήπεδο «Μ. Αλέξανδρος» και θα έχει τα χαρακτηριστικά του… ντέρμπι.
Οι σπουδαστές της ομάδας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, πρωταθλητές στο 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ στην Αττική, δεν προέρχονται μόνο από τις ειδικότητες Προπονητικής και Φυσικοθεραπείας, αλλά και από τον Τομέα Επισιτισμού, που ξέρουν καλά να… τρώνε αλλά και να δημιουργούν γκολ.
Προπονητής τους είναι ο Παναγιώτης Γεωργίου και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τους μελλοντικούς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Κ17 του Άρη, ενισχύοντας την αξία του αθλητισμού για όλους και της ευγενούς άμιλλας.
Η υπόσχεση που δίνουν είναι ότι θα συνεχίσουν δυναμικά να δείχνουν το ταλέντο τους στο ποδόσφαιρο συμμετέχοντας σε μελλοντικές διοργανώσεις.
Πρωταθλητές στο 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου του Ομίλου ΞΥΝΗ 
Η ομάδα του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια στο 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε με θεαματική επιτυχία ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ.
Η μεγάλη αυτή πρωτοβουλία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ έχει και βαθύ φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Με την ολοκλήρωση του τουρνουά, δημιουργήθηκε η Εθνική Ομάδα Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ από τους καλύτερους παίκτες των ομάδων των φορέων του ομίλου, η οποία θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών) το Σάββατο 11 Ιουνίου, στο φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τα παιδιά του Συλλόγου «Η ΠΙΣΤΗ» που δίνουν καθημερινά μάχη για τον καρκίνο.
 
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.edu.gr | www.facebook.com/iekxinithessaloniki
 
 
 

Αναζήτηση στα Νέα
Κάντε like στο Facebook!
Δημοφιλή Άρθρα
keyboard_arrow_up

Sea Villas Greece - seavillasgreece.com