Δωρεάν σεμινάριο Ψυχολογίας στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2016

dt psixologia  EDU 2016

Δωρεάν σεμινάριο Ψυχολογίας με θέμα τις «Νέες Τάσεις στη Συμβουλευτική: η συνθετική θεραπεία», διοργανώνει η Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2016, της μεγαλύτερης και πληρέστερης εκπαιδευτικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.
Το Xinis Education Festival εισέρχεται και στον Τομέα της Ψυχολογίας με εισηγητή τον ψυχολόγο Ι. Τζίκα και παρέχει δωρεάν σεμινάρια. Απευθύνεται σε φοιτητές, αλλά και αποφοίτους όχι μόνο Ψυχολογίας, αλλά ευρύτερου επιπέδου σπουδών και γενικότερα σε όσους επιδιώκουν τη συνεχή επιμόρφωση κι επιθυμούν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους.
Η Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College διαθέτει τη μεγαλύτερη εμπειρία στην Ελλάδα, σε επίπεδο ιδιωτικών Κολλεγίων, στην παροχή αυτόνομων πανεπιστημιακών προγραμμάτων Ψυχολογίας και σήμερα προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που καλύπτουν τις περιοχές της Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας, της Συμβουλευτικής και της Ψυχοθεραπείας.
Το δωρεάν σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Μαΐου, 5 μ.μ., Εγνατία 2-4, κτίριο Βιέννη, Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη, και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Για να συμμετέχετε στα δωρεάν σεμινάρια του Xinis Education Festival 2016, αποκτήστε το V.I.P. PASS με το οποίο θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις μέχρι τον Ιούνιο του 2016…
Αποκτήστε τώρα το V.I.P. Pass.
Για περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια του Xinis Education Festival 2016 επισκεφθείτε τη σελίδα μας ΕΔΩ
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.edu.gr | www.facebook.com/iekxinithessaloniki
 
 
 
 

Αναζήτηση στα Νέα
Κάντε like στο Facebook!
Δημοφιλή Άρθρα
keyboard_arrow_up

Sea Villas Greece - seavillasgreece.com