Εκδήλωση του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με τους Γιατρούς του Κόσμου

photo1photo2 photo3
Εκδήλωση του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με τους Γιατρούς του Κόσμου
 
Το Τμήμα Νοσηλευτικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργάνωσε σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου (MSD), στο πλαίσιο του προγράμματος της MSD «Μητέρα και Παιδί», ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Τεστ ΠΑΠ, Αντισύλληψη και Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα» την Τετάρτη 8 Μαρτίου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.
Δείτε εδώ το video της εκδήλωσης.
Μέσω του προγράμματος “MSD for Mothers” για το έργο «Μητέρα & Παιδί» / «Mother & Child» το οποίο υλοποιείται εδώ και 18 μήνες, η MSD υποστηρίζει την ανάγκη για γυναικολογική και παιδιατρική φροντίδα αλλά και την ενημέρωση ευάλωτων γυναικών και εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας, γενικού πληθυσμού και γυναικών.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, συγκεντρώθηκαν εξήντα (60) δότες μυελού των οστών από κλιμάκιο της Μονάδας Μεταμοσχεύσεων Μυελού των Οστών του ΓΝΑ «Ευαγγελισμός» το οποίο βρισκόταν στον χώρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για τις λήψεις δειγμάτων σιέλου και την ανίχνευση DNA. Επιπλέον, στον ίδιο χώρο φιλοξενήθηκε Έκθεση φωτογραφίας από τη φωτογραφική λέσχη «Οκτώ συν άπειρο», με θεματολογία σχετική με τη γυναίκα.
 
Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

Αναζήτηση στα Νέα
Κάντε like στο Facebook!
Δημοφιλή Άρθρα
keyboard_arrow_up

Sea Villas Greece - seavillasgreece.com