Κάνε το ΜΒΑ σου στο ο σε κατάταξη Βρετανικό Πανεπιστήμιο, στην Ελλάδα

mc_logo_bordo

Το ΜΒΑ είναι το σημείο αναφοράς του επιτυχημένου manager. Στην κοινότητα του Mediterranean College, εκπαίδευση σημαίνει εμπιστοσύνη. Εμπιστεύσου κι εσύ το δημοφιλέστερο MBA στην Ελλάδα και απόκτησε αναγνωρισμένο Master από το University of Derby.

MBA στο MEDITERRANEAN COLLEGE

Γιατί:

  • Το Mediterranean College είναι το πρώτο Κολλέγιο που προσέφερε MBA στην Ελλάδα (1989) και συνεχίζει να πρωτοπορεί, διότι συνεργάζεται με το University of Derby (UK), ένα από τα καλύτερα Βρετανικά Πανεπιστήμια και το 1ο σε κατάταξησε σπουδές management- Βρετανικό Πανεπιστήμιο που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα (Guardian University Guide 2017).
  • Πτυχίο που αναγνωρίζονται πλήρως επαγγελματικά ως ισοδύναμο των Ελληνικών ΑΕΙ, ενώ ο τίτλος χορηγείται απευθείας από το University of Derby.
  • Είναι το μοναδικό ΜΒΑ στην Αθήνα που είναι πιστοποιημένο από το Chartered Management Institute (CMI) της Βρετανίας.
  • Είναι το πλέον δημοφιλές ΜΒΑ ιδιωτικού Κολλεγίου στην Ελλάδα με περισσότερους από 150 φοιτητές.
  • Το πρόγραμμα επιλέγουν μεσαία και ανώτερα στελέχηελληνικών & πολυεθνικών επιχειρήσεων με εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης (networking).
  • Η διδασκαλία είναι προσαρμοσμένη σε στελέχη (διδασκαλία Σαββατοκύριακα, ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης, ατομική υποστήριξη, αξιολόγηση μέσω γραπτών εργασιών κ.α.).
  • Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ελληνόφωνο ή αγγλόφωνο τμήμα.
  • Διδάσκουν στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες με άρτιο ακαδημαϊκό υπόβαθρο, εγκεκριμένοι (accredited lecturers) από το UniversityofDerby.

Οι φοιτητές ΜΒΑ στο Mediterranean College έχουν σημαντικές επιπλέον δωρεάν παροχές – προνόμια, όπως tablet για τη διάρκεια των σπουδών τους, συμμετοχή σε ομαδικό παίγνιο προσομοίωσης επιχειρησιακού περιβάλλοντος (Business Game) και σε ειδικά σχεδιασμένες team bonding και networking δράσεις.
Ενημερώσου ΣΗΜΕΡΑ  για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες
του Mediterranean College:
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779
Aθήνα: Πατησίων 107 &Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600
www.medcollege.edu.gr
[email protected]
 
 
 

Αναζήτηση στα Νέα
Κάντε like στο Facebook!
Δημοφιλή Άρθρα
keyboard_arrow_up