Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ: «Ανακαλύπτω το σώμα μου μέσα από την τέχνη».

ProjectPronipia2017_3
ProjectPronipia2017_4ProjectPronipia2017_7
Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ: «Ανακαλύπτω το σώμα μου μέσα από την τέχνη».
Την Κυριακή, 2 Απριλίου 2017, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στον όμορφο χώρο της Στέγης Πολιτισμού «Λυρικός Μικρός Πλανήτης», η παρουσίαση του εκπαιδευτικού Project των Προνηπίων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», με τίτλο «Ανακαλύπτω το σώμα μου μέσα από την τέχνη».
Οι μικροί καλλιτέχνες, ξενάγησαν στον χώρο της έκθεσης τους γονείς και τους φίλους τους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν το φωτογραφικό υλικό και τις μοναδικές τους δημιουργίες. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και το αγγλικό και γαλλικό τμήμα του Κολεγίου, με προβολή βίντεο αλλά και με δημιουργίες των παιδιών σχετικές με το θέμα του project. Επίσης, γονείς και παιδιά διασκέδασαν μαζί, στις διαδραστικές γωνιές της έκθεσης, παίζοντας με παζλ, επιτραπέζια και παιχνίδια προγραμματισμού με το έξυπνο ρομπότ BeeBot. Τέλος, οι επισκέπτες απόλαυσαν τις αφηγήσεις των παιδιών με πληροφορίες για τα έργα των ζωγράφων, σκανάροντας τα QR codes, που ήταν αναρτημένα στην έκθεση.
Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή των βραβείων στα παιδιά, τα οποία απέκτησαν δικαίως τον τίτλο του «Ντετέκτιβ της τέχνης».
Πληροφορίες: Epi-Direct, Λήδα Παπαδοπούλου, [email protected] T: 2310 227 225
Κωνσταντίνα Χαρίση, [email protected]

Αναζήτηση στα Νέα
Κάντε like στο Facebook!
Δημοφιλή Άρθρα
keyboard_arrow_up

Sea Villas Greece - seavillasgreece.com