Μεγάλη συνεργασία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

 

ΔΥΟ ΠΛΗΡΕΙΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΒΟΛΕΪ,  ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΙΕΚ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» ΚΑΙ TOY ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ «DUALCAREERINATHLETICS»

 

Σε συμφωνία χορηγικής συνεργασίας εκπαίδευσης, άκρως εποικοδομητικής και για τις δύο πλευρές και με σαφή προοπτική διεύρυνσης της εκπαιδευτικής μέριμνας για τα μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.), έφτασε η Διοίκηση της Ε.Ο.ΠΕ. με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Συγκεκριμένα, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ προχώρησε στην παροχή διετών υποτροφιών σπουδών σε2 νέες αθλήτριες βόλεϊ: την Αγάπη Τρέτιακ και την Αλεξάνδρα Σπουργίτη, για φοίτηση σε ειδικότητα της επιλογής τους, όπως η Φυσικοθεραπεία, η Προπονητική και 93 ακόμα περιζήτητες ειδικότητες.

Η υποτροφία στην Αγάπη Τρέτιακ,παίκτρια του Αθλητικού Συλλόγου Πετοσφαίρισης Γυναικών, Σάλλαμον, για σπουδές στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας,προσφέρθηκε παρουσία των κ.κ.: Σοφοκλή Ξυνή (προέδρου του Ομίλου ΞΥΝΗ), Αντώνη Γλύκα(υπεύθυνου Επικοινωνίας & Αθλητικού Τομέα), Λευτέρη Κογκαλίδη (β’ αντιπροέδρου της Ε.Ο.ΠΕ.) και Νίκου Σοφιανού (αναπληρωτή διευθυντή της Ε.Ο.ΠΕ.), ενώ η υποτροφία στην Αλεξάνδρα Σπουργίτη θα δοθεί τις επόμενες ημέρες από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης.

Η νέα, μεγάλη συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης εντάσσεται στο πλήθος των συνεργασιών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ με τις μεγαλύτερες αθλητικές ενώσεις και τους κορυφαίους αθλητικούς συλλόγους της χώρας, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της πρωτοβουλίας του ΙΕΚ «Αθλητισμός & Εκπαίδευση» και του κοινωνικού μηνύματος «DualCareerinAthletics» (Διπλή Καριέρα στον Αθλητισμό).

Ο κ. Σοφοκλής Ξυνής δήλωσε σχετικά: «Αποφασίσαμε να ενώσουμε τις αθλητικές και εκπαιδευτικές μας δυνάμεις, με στόχο να προάγουμε το δίπολο Αθλητισμός-Εκπαίδευση. Στόχος μας να περάσουμε το κοινωνικό μήνυμα “DualCareerinAthletics”, διότι είναι απαραίτητο εφόδιο οι σπουδές για τους αθλητές. Ευελπιστούμε η Ομοσπονδία να ωθήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες στις σπουδές, ώστε το “dualcareer” (διπλή καριέρα) να τους βοηθήσει να ορθοποδήσουν μετά τη λήξη της αθλητικής τους καριέρας».

Ο κ. Κογκαλίδης, από πλευράς του, υπογράμμισε: «Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του βόλεϊ τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό οργανισμό στην Ελλάδα, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, και θέλουμε αυτή η συνεργασία να επεκταθεί και σε άλλους τομείς, με τους αθλητές και τις αθλήτριες των Εθνικών Ομάδων βόλεϊ να έχουν τη δυνατότητα Διπλής Καριέρας (DualCareer)».

Εξάλλου, η νέα υπότροφος του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Αγάπη Τρέτιακ, ευχαρίστησε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και την Ε.Ο.ΠΕ. για τη μεγάλη ευκαιρία που της δίνουν να σπουδάσει με υποτροφία!

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

http://www.iekalfa.gr/

Αναζήτηση στα Νέα
Κάντε like στο Facebook!
Δημοφιλή Άρθρα

Σχόλια

Προσθήκη σχολίου

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Προσθήκη σχολίου
    keyboard_arrow_up