Νέο ετήσιο πρόγραμμα κατάρτισης στο Life και Executive Coaching από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

 

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ανακοινώνει την έναρξη νέου προγράμματος κατάρτισης στο Lifeκαι ExecutiveCoaching διάρκειας 200 εκπαιδευτικών ωρών, το οποίο οδηγεί σε πιστοποίηση του παγκοσμίου φήμης Βρετανικού συστήματος πιστοποίησης πτυχίων Pearson.

Το πρόγραμμα αφορά όλους εκείνους που ενδιαφέρονται να εντρυφήσουν στις θεωρητικές αρχές και πρακτικές των παραπάνω αντικειμένων, ώστε να εξοπλιστούν με τις βασικές δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ένα ανώτερο επίπεδο.

Το σεμινάριο προσφέρεται σε 3 πόλεις σε όλη την Ελλάδα [Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης], με ένα ευέλικτο πρόγραμμα μαθημάτων, ιδανικό για εργαζόμενους συμμετέχοντες. Εναλλακτικά, μπορεί να προσφερθεί και πλήρως διαδικτυακά, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν με τους δικούς τους ρυθμούς μάθησης. Οι δια ζώσης συναντήσεις πιστώνουν 55 ώρες, ενώ η διαδικτυακή παρακολούθηση 145 ώρες. Συνολικά, το πρόγραμμα κατοχυρώνει 200 ώρες διδασκαλίας.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:         15/12/2018

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες στο ετήσιο πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν προνομιακά δίδακτρα στο ελληνόφωνο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών BSc (Hons)Psychology και το μεταπτυχιακό MScAppliedPositivePsychology&CoachingPsychologyπου προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, σε συνεργασία με το UniversityofEastLondon.

Αναλυτικές πληροφορίες και συμμετοχές στο: https://bit.ly/2GdGIWu

Αναζήτηση στα Νέα
Κάντε like στο Facebook!
Δημοφιλή Άρθρα

Σχόλια

Προσθήκη σχολίου

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Προσθήκη σχολίου
    keyboard_arrow_up