"Ο Μικρός Μαέστρος" – Αποκριάτικο Πάρτυ

DSC_7932

Ο Μικρός Μαέστρος κορύφωσε τις Καρναβαλικές του δράσεις την Κυριακή 6 Μαρτίου με τον καθιερωμένο αποκριάτικο χορό του. Έχοντας πια συμπληρώσει πάνω από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας, ο χορός αυτός απευθύνεται και χαίρει της συμμετοχής όχι μόνο των παιδιών και των οικογενειών του παιδικού μας σταθμού αλλά και όλων όσων γνωρίζουν τα γεμάτα ζωντάνια και κέφι δρώμενα τα οποία διαδραματίζονται κάθε φορά σ’ αυτό το ‘’ανοιχτό’’ σε όλους ξέφρενο πάρτυ.
Η αίθουσα ήταν πλημμυρισμένη με χρωματιστά μπαλόνια, τα παιδιά φορούσαν υπέροχες στολές και οι γονείς ακολούθησαν με το ντύσιμό τους τις καρναβαλικές τάσεις των ημερών. Η μουσική κυριάρχησε στη διασκέδαση, τα ομαδικά παιχνίδια σκόρπισαν γέλιο και διαγωνισμοί ανάμεσα σε παιδιά και γονείς έδεσαν αρμονικά όλη την ‘’παρέα’’ του Μικρού Μαέστρου.
Εμψυχώτριες όλης αυτής της γιορτής δεν ήταν άλλες από τις δασκάλες του παιδικού μας σταθμού, οι οποίες όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με τις μοναδικές στιλιστικές τους επιλογές, με το κέφι, τη ζωντάνια και το υπέροχο ψυχαγωγικό πρόγραμμα το οποίο οι ίδιες επιμελήθηκαν, χάρισαν στιγμές γέλιου, επικοινωνίας και διασκέδασης σε όλους.

DSC_7984

DSC_7980

DSC_7971

DSC_7913

Αναζήτηση στα Νέα
Κάντε like στο Facebook!
Δημοφιλή Άρθρα
keyboard_arrow_up

Sea Villas Greece - seavillasgreece.com