ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Μ’ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥ ΒΟΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ & ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΝΘ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥ ΒΟΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ & ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΝΘ

Οι νέοι βρέθηκαν αυτή τη φορά καθιστοί στο γήπεδο να παίζουν Βόλεϊ και να χαίρονται τη φυσική δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα έδωσαν την προσοχή και το ενδιαφέρον τους στις ασυνήθιστες γι’ αυτούς συνθήκες που βιώνουν οι άνθρωποι με κινητική αναπηρία.
Ο στόχος της λαμπρής εκδήλωσης ήταν διπλός. Αφενός υγιή άτομα να έρθουν για λίγο στη «θέση» των κινητικά ανάπηρων ανθρώπων ώστε να ευαισθητοποιηθούν περισσότερο για τις ανάγκες και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στις ειδικές συνθήκες διαβίωσης τους και αφετέρου να τονιστεί ότι οι αθλητικές εμπειρίες και η φυσική δραστηριότητα είναι δικαίωμα όλων. Ευρύτερα η εκδήλωση αποσκοπούσε στο να συμβάλλει στα δικαιώματα και στις δυνατότητες των ανθρώπων με κινητική αναπηρία.
Το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ ανακοίνωσε και φέτος το πρόγραμμα υποτροφιών που έχει θεσπίσει για όλους τους αθλητές που συμμετέχουν στις εθνικές ομάδες ΑμεΑ, αναδεικνύοντας έτσι το γεγονός ότι οι συνάνθρωποί μας με αναπηρίες, κατακτούν καθημερινά το δικαίωμα στην ισότιμη συμμετοχή στο κοινωνικό γίγνεσθαι.
Αντίστοιχα η ΧΑΝΘ ενέταξε την εκδήλωση στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης ΧΑΡΙΖΩ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, κοινωνική δράση εθελοντών ΧΑΝΘ αλλά και των εκπαιδευτικών στόχων που επιδιώκει να προάγει  η ΧΑΝΘ στους/στις νεαρούς/ές αθλητές/τριες στα αθλητικά της τμήματα κάνοντας πράξη το τρίπτυχο εννοιών
 « αθλούμαστε, αγωνιζόμαστε και νοιαζόμαστε για τον συνάνθρωπό μας» .
Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 20.00, ενώ μεγάλος νικητής της βραδιάς  αναδείχθηκε το Άθλημα και όλοι οι παίχτες. Με το τέλος του,  μοιράστηκαν σε όλους  αναμνηστικά βραβεία.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥ ΒΟΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ & ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΝΘ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥ ΒΟΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ & ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΝΘ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥ ΒΟΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ & ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΝΘ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥ ΒΟΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ & ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΝΘ

 

Αναζήτηση στα Νέα
Κάντε like στο Facebook!
Δημοφιλή Άρθρα
keyboard_arrow_up