Open Day Κομμωτικής: Έλα στην EVABEAUTY Studies να μάθεις πως θα γίνεις o ολοκληρωμένος Hair Specialist που ονειρεύεσαι!

open-day-kommotiki

H σχολή EVABEAUTY Studies, αναγνωρισμένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, με 20 χρόνια επιτυχημένης εκπαίδευσης στην υπηρεσία της ομορφιάς, ξεκινά τη νέα εκπαιδευτική χρονιά ανανεωμένη και γεμάτη διάθεση να υποδεχτεί τους νέους σπουδαστές της!
Τη Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 διοργανώνει Open Day Κομμωτικής, στη σχολή EVABEAUTY Πειραιά, Ηρ. Πολυτεχνείου 20-22 (πλησίον Δημοτικού Θεάτρου). Σκοπός είναι να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για το τι θα μάθουν σπουδάζοντας τη τέχνη της περιποίησης και φροντίδας των μαλλιών αλλά και να το διαπιστώσουν στη πράξη!
Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις μας, θα λάβουν τις απαραίτητες πληροφορίες για την ειδικότητα της κομμωτικής καθώς και τις επαγγελματικές προοπτικές που τους ανοίγονται. Επιπλέον, απόφοιτοι της κομμωτικής θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους ως σπουδαστές στην EVABEAUTY αλλά και ως επαγγελματίες τώρα πια!
Όλα τα ερωτήματα που σας απασχολούν θα απαντηθούν σε μία δίωρη παρουσίαση, η οποία περιλαμβάνει και επίδειξη σε φυσικά μοντέλα.
Τι γνωρίζεις για το επάγγελμα του κομμωτή;
Πως γίνεσαι ολοκληρωμένος και επιτυχημένος κομμωτής;
Τι καθιστά το επάγγελμα του κομμωτή περιζήτητο και κερδοφόρο;
Γιατί να επιλέξεις τη σχολή EVABEAUTY; Τι ευκαιρίες σου προσφέρει;
Οι συμμετέχοντες που θα κάνουν εγγραφή στο τμήμα κομμωτικής μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση, όπου δύο (2) τυχεροί θα κερδίσουν από ένα σετ εργαλείων.
Αν ενδιαφέρεσαι και εσύ να εξασφαλίσεις άμεσα μια επιτυχημένη καριέρα με αναγνωρισμένο δίπλωμα, δήλωσε τώρα συμμετοχή στο Open Day Κομμωτικής. Μπες στο site μας www.evabeauty.gr και συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής.
Η επιλογή είναι στο χέρι σου!
Η επιτυχία σου είναι δική μας υπόθεση!
Η είσοδος για τους συμμετέχοντες είναι ελεύθερη.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Ώρα προσέλευσης: 17:30
Πληροφορίες – εγγραφές: 210 9589616, 210 4100041
Η σχολή ομορφιάς EVABEAUTY Studies είναι η καλύτερη επιλογή στις σπουδές ομορφιάς. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της σχολής, στην περιοχή της Καλλιθέας και του Πειραιά, λειτουργούν οι άρτια εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας. Εκεί, έχεις την δυνατότητα να εξειδικευτείς και να εφαρμόσεις την θεωρία χρησιμοποιώντας προϊόντα και μηχανήματα ομορφιάς κορυφαίων διεθνών εταιρειών. Το γραφείο ευρέσεως εργασίας έχει συνεργασία με πάνω από 250 επιχειρήσεις ομορφιάς, η αποφοίτησή σου «μεταφράζεται» άμεσα σε εύρεση θέσης εργασίας.
Like Evabeauty on Facebook   
Follow Evabeauty on Instagram
www.evabeauty.gr
Καλλιθέα: Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως) 140, ΤΚ: 176 76 (1ος όροφος)
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Πέμπτη 09.00 – 21.00 Παρασκευή 09.00 – 18.00
☎ 2109589616 / 2109533422
Fax: 2109589871
 
Πειραιάς: Ηρώων Πολυτεχνείου 20-22 (πλησίον Δημοτικού Θεάτρου), ΤΚ: 185 31 (1ος όροφος)
Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα – Πέμπτη 09.00 – 21.00 & Παρασκευή 09.00 – 18.00
☎ 2104100041 / 2104100058
Fax: 2104100042
————————————————————————————————————————–
Προφίλ εταιρείας:
To Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EVABEAUTY Studies ιδρύθηκε το 1996 από την Δώρα Κυπριώτη που μετρά στο ενεργητικό της πάνω από 30 χρόνια στον χώρο της εκπαίδευσης. Το όνομα EVABEAUTY αποτελεί σύμβολο της αιώνιας ομορφιάς. Οι λέξεις κλειδιά της εταιρικής φιλοσοφίας της είναι: καινοτομία, αισθητική, συνέπεια και δημιουργικότητα.
Παρακολουθώντας όλες τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς, η σχολή EVABEAUTY Studies, καινοτομεί διδάσκοντας νέες μεθόδους και τεχνικές, παραμένοντας στην πρώτη γραμμή της εκπαίδευσης.
Στην σχολή EVABEAUTY Studies, ο υποψήφιος μπορεί να επιλέξει τις σπουδές του ανάμεσα στις ειδικότητες ομορφιάς:

  • Μανικιούρ – Πεντικιούρ – Τεχνητά νύχια / Ονυχοπλαστική
  • Κομμωτική
  • Μακιγιάζ
  • Μόνιμο μακιγιάζ
  • Αισθητική
  • Τατουάζ

Οι σπουδαστές αποκτούν άριστη εξειδικευμένη επαγγελματική κατάρτιση μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, που τους καθιστά άρτιους επαγγελματίες και ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας.
Η σχολή EVABEAUTY Studies ξεχωρίζει για τις συνεργασίες της με καταξιωμένους καθηγητές, αισθητικούς, γιατρούς, επώνυμους επαγγελματίες από το εξωτερικό και διεθνώς καταξιωμένες εταιρείες επαγγελματικών προϊόντων για υπηρεσίες ομορφιάς.
Με απόλυτη αφοσίωση στους σπουδαστές και στους απόφοιτούς της η EVABEAUTY Studies ενισχύει τον ρόλο της δια βίου εκπαίδευσης διοργανώνοντας σεμινάρια και μετεκπαιδεύσεις με στόχο την συνεχή και άμεση ενημέρωση για τις εξελίξεις στο χώρο της ομορφιάς. Διαθέτει επίσης οργανωμένο Γραφείο Εύρεσης  Εργασίας με στόχο την ομαλή και επιτυχημένη ένταξη των απόφοιτων στην αγορά εργασίας, ενώ λειτουργεί και ειδική τηλεφωνική γραμμή “Help Line” για την άμεση επίλυση τεχνικών ή / και επαγγελματικών ζητημάτων.
Με σχολές τόσο στην Καλλιθέα, όσο και στον Πειραιά, οι ανακαινισμένες και υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις της EVABEAUTY Studies διαθέτουν άριστο και άρτιο επαγγελματικό εξοπλισμό και σύγχρονο οπτικοακουστικό υλικό, που εκφράζουν απόλυτα το όραμα της Δώρας Κυπριώτη για «Σπουδές ομορφιάς με ποιότητα, για ένα επάγγελμα με σίγουρο παρόν και μέλλον!».
 
 
 
 

Αναζήτηση στα Νέα
Κάντε like στο Facebook!
Δημοφιλή Άρθρα
keyboard_arrow_up