Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Εξ αποστάσεως Πρόγραμμα Διά βίου Μάθησης

Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Εξ αποστάσεως Πρόγραμμα Διά βίου ΜάθησηςΤο Πρόγραμμα Διά βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου αξιοποιώντας και διευρύνοντας τη βραβευμένη σε Ευρωπαϊκό επίπεδο εμπειρία και τεχνογνωσία του  στην οργάνωση και λειτουργία εκπαιδευτικών προγραμμάτων μέσω ηλεκτρονικής μάθησης, συνεχίζει με εξαιρετική επιτυχία από το 2012 μέχρι σήμερα την υλοποίηση καινοτόμων εξ αποστάσεως Επιμορφωτικών Προγραμμάτων επαγγελματικής επιμόρφωσης και εξειδίκευσης σε επιστημονικά πεδία αιχμής.
Στόχος είναι η ενεργή συμβολή του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην ανάπτυξη και ενίσχυση τουανθρωπίνου δυναμικού μέσα από τη συνεχιζόμενη, δια βίου μάθηση και την αδιάλειπτη πρόσβαση στην έγκυρη, επιστημονική γνώση, μέσα από επιμορφωτικά προγράμματα που θα είναι προσβάσιμα ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο, εργασιακή κατάσταση, τόπο κατοικίας, κλπ.
Τα Προγράμματα Επιμόρφωσης προσφέρουν επιμόρφωση και επαγγελματική εξειδίκευση, αλλά και προσωπική ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων σε άτομα που δεν έχουν την δυνατότητα πρόσβασης σε γνώσεις και δεξιότητες που παραδοσιακά διδάσκονται από τα Πανεπιστήμια σε φοιτητές/τριες των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών κύκλων σπουδών.
Παρέχουν ως εκ τούτου καλύτερες ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης ή εξέλιξης στον εργασιακό χώρο αλλά και εναλλακτικές ευκαιρίες προσωπικής εκπαίδευσης/μόρφωσης. Τα Προγράμματα αυτά, δίνουν την ευκαιρία συμμετοχής σε υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, η οποία μπορεί να γίνεται πρωινές ώρες, ή απογευματινές ώρες, σε εργασιακές ημέρες ή τα Σαββατοκύριακα, κατά την χειμερινή ή την θερινή περίοδο.
Η διδασκαλία και μάθηση  βασίζονται κυρίως στην ασύγχρονη μελέτη του εκπαιδευτικού υλικού προκειμένου να  εξασφαλιστεί σε μεγάλο βαθμό η αυτονομία του/της εκπαιδευόμενου/ης και κατά περίπτωση πραγματοποιείται και σύγχρονη μάθηση μέσω συστήματος σύγχρονης τηλεκπαίδευσης.
Μέσα σε λιγότερο από 3 χρόνια, περισσότεροι/ες από 2.000 επιμορφούμενοι/ες και περισσότεροι/ες από 60 επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων, επέλεξαν το e-learning Πρόγραμμα Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου συμμετέχοντας μέχρι στιγμής σε περισσότερες από 400 Διδακτικές Ενότητεςκαι 70 Επιμορφωτικά Προγράμματα, που υλοποιούνται με την υποστήριξη περισσότερων από 500 Επώνυμων Καθηγητών Πανεπιστημίου και εξειδικευμένων επαγγελματιών από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου καθώς και από άλλα Ιδρύματα της χώρας και του εξωτερικού.
Σας προσκαλούμε να γίνετε κι εσείς μέλος της κοινότητάς μας, συμμετέχοντας στο Πρόγραμμά μας!
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://e-epimorfosi.aegean.gr
 
Γραμματεία Προγραμμάτων Διά Βίου Μάθησης e[email protected] Τ: 22410 99424-6 F: 2241099196
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

Αναζήτηση στα Νέα
Κάντε like στο Facebook!
Δημοφιλή Άρθρα
keyboard_arrow_up

Sea Villas Greece - seavillasgreece.com