Πανεπιστημίο Αιγαίου – Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών – «Φύλο και Νέα Εκπαιδευτικά και Εργασιακά Περιβάλλοντα στην Κοινωνία της Πληροφορίας»

Πανεπιστημίο Αιγαίου - Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών - «Φύλο και Νέα Εκπαιδευτικά και Εργασιακά Περιβάλλοντα στην Κοινωνία της Πληροφορίας»
​Οι φοιτητές και φοιτήτριες του μεταπτυχιακού προγράμματος «Φύλο και Νέα Εκπαιδευτικά και Εργασιακά Περιβάλλοντα στην Κοινωνία της Πληροφορίας» του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνουν το 3ο Διαδικτυακό Συνέδριο με θέμα

 «Φύλο, Απασχόληση και Επιχειρηματικότητα» στον εικονικό κόσμο Second Life (SL), στις  3 Ιουλίου 2014, ημέρα Πέμπτη, ώρες 9:30 – 15:00.

Βασικοί στόχοι του συνεδρίου είναι η συζήτηση θεμάτων που αφορούν:

  1. Τις έμφυλες τάσεις της επιχειρηματικότητας
  2. Την προώθηση της χρήσης των Νέων Τεχνολογιών
  3. Την εξοικείωση με τους εικονικούς διαδικτυακούς κόσμους ως δυνατότητα επικοινωνίας της επιστημονικής κοινότητας και του κοινού.

Το συνέδριο αυτό απευθύνετε σε στελέχη της εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων και τύπων, σε ανθρώπους του επιχειρηματικού κόσμου, σε απόφοιτους/ες και φοιτητές/τριες του συγκεκριμένου ΠΜΣ, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο/η.
Η διεξαγωγή του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί στη διεύθυνση maps.secondlife.com/secondlife/RhodesGenderPostgrad/142/93/23 του εικονικού κόσμου Second Life (SL). Όσοι/ες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο συνέδριο, είτε με απλή παρακολούθηση είτε με παρουσίαση εργασίας, πρέπει  υποχρεωτικά να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται στη διεύθυνση bit.ly/SynedrioFylo2014_Forma_Symmetoxhs  μέχρι και τις 15 Ιουνίου.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και στο τέλος θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Για περαιτέρω πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο του συνεδρίου synedriofylo2014.blogspot.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]gmail.com.
Εκ μέρους των Διδασκόντων
Κα Φώκιαλη Πέρσα & κος Βασιλειάδης Αναστάσιος

Αναζήτηση στα Νέα
Κάντε like στο Facebook!
Δημοφιλή Άρθρα
keyboard_arrow_up

Sea Villas Greece - seavillasgreece.com