Η Συναυλία του ΣΑΚ «ΔΕΛΑΣΑΛ» υπέρ του Make – A- Wish (Κάνε –Μια Ευχή- Ελλάδος)

002911
Γιάννης Παπαδόπουλος (Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»), Χαρίλια Παπαδοπούλου, Έλενα Ζαφειριάδου- Γκορτζή (Διευθύντρια του Γυμνασίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»), Δημήτρης Γκορτζής

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε πρόσφατα η μεγάλη συναυλία του Σ.Α.Κ. «ΔΕΛΑΣΑΛ» υπέρ του Make- A- Wish (Κάνε –Μια Ευχή- Ελλάδος) με την οποία ο Σύλλογος Αποφοίτων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» φώτισε τα αστέρια πολλών παιδιών και βοήθησε στο να γίνουν οι ευχές τους πραγματικότητα.
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης πλημμύρισε από χαρά, αγάπη και διάθεση προσφοράς.
Πλήθος κόσμου απόλαυσε μία εξαιρετική συναυλία με την ορχήστρα του Σ.Α.Κ. «ΔΕΛΑΣΑΛ», την χορωδία «CANTUS ARTE», που παρουσίασαν μια πρωτοποριακή μουσική σύλληψη, καθώς και με τον παγκοσμίου φήμης μουσικό Orhan Osman, δεξιοτέχνη της μουσικής κουλτούρας της Mεσογείου και των Βαλκανίων.
Ο τελευταίος συνδύασε στοιχεία ελληνικής μουσικής με τεχνοτροπίες και στοιχεία από την Ανατολή, την Ινδία και τη Βουλγαρία με τη jazz. Το κοινό συμπορεύτηκε με τους μελωδικούς ήχους που προκάλεσαν συγκίνηση και ενθουσιασμό.
Για μία φορά ακόμη, οι Απόφοιτοι του Κολεγίου απέδειξαν πως οι λασαλιανές αξίες και αρχές που κληρονόμησαν από το Σχολείο τους και που αποτελούν χαρακτηριστικό κάθε απόφοιτου, όπου και αν βρίσκεται, σε Ελλάδα και εξωτερικό, τους συντροφεύουν πάντα και το αποδεικνύουν έμπρακτα μία ζωή.
Με την παράκληση να δημοσιευθεί
Πληροφορίες: EPI-DIRECT Leda Papadopoulou,
2310 227 225, kch[email protected], www.epidirect.gr
Στέλιος Συμεωνίδης (Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων  «ΔΕΛΑΣΑΛ), Αλεξάνδρα Λαπουρίδου (Διευθύντρια Δημοτικού του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» και Υπεύθυνη Δημ.Σχέσεων Σ.Α.Κ. «ΔΕΛΑΣΑΛ»), Λήδα Παπαδοπούλου (Σύμβουλος Επικοινωνίας), Σάντρα Ζαφειρακοπούλου Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Βάγια Παναγιώτου (Υπεύθυνη Προσέλκυσης Πόρων και Μάρκετινγκ του Γραφείου Θεσσαλονίκης
Στέλιος Συμεωνίδης (Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων «ΔΕΛΑΣΑΛ), Αλεξάνδρα Λαπουρίδου (Διευθύντρια Δημοτικού του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» και Υπεύθυνη Δημ.Σχέσεων Σ.Α.Κ. «ΔΕΛΑΣΑΛ»), Λήδα Παπαδοπούλου (Σύμβουλος Επικοινωνίας), Σάντρα Ζαφειρακοπούλου Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Βάγια Παναγιώτου (Υπεύθυνη Προσέλκυσης Πόρων και Μάρκετινγκ του Γραφείου Θεσσαλονίκης

 
Μέλη της ορχήστρας του Σ.Α.Κ. «ΔΕΛΑΣΑΛ» και της  χορωδίας CANTUS ARTE
Μέλη της ορχήστρας του Σ.Α.Κ. «ΔΕΛΑΣΑΛ» και της χορωδίας CANTUS ARTE

002910
Αλεξάνδρα Λαπουρίδου (Διευθύντρια Δημοτικού του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» και Υπεύθυνη Δημ.Σχέσεων Σ.Α.Κ.), Σταυρούλα Κανελλοπούλου (Πρόεδρος Συμβουλίου Λασαλιανών Σχολείων Ελλάδος)

 
002960
Στέλιος Συμεωνίδης (Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων «ΔΕΛΑΣΑΛ»)

 
003050
Orhan Osman

 
003104
Orhan Osman και Αλεξάνδρα Λαπουρίδου (Διευθύντρια Δημοτικού του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»& Υπεύθυνη Δημ.Σχέσεων Σ.Α.Κ. «ΔΕΛΑΣΑΛ»)

 
 
 

Αναζήτηση στα Νέα
Κάντε like στο Facebook!
Δημοφιλή Άρθρα
keyboard_arrow_up

Schools.gr - Online E-Learning
Τα γραφικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι από το Freekpik Business vector created by freepik – www.freepik.com

Schools.gr - Online E-Learning
Τα γραφικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι από το Freekpik Business vector created by freepik – www.freepik.com