Τα ΚΔΒΜ1 EVABEAUTY Studies, η Δώρα Κυπριώτη και το www.monimo-makigiaz.com στο "Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού χωρίς Σύνορα"

DSC_0355

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016, στο HILTON ATHENS HOTEL, στo πλαίσιο του Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού χωρίς Σύνορα και με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Δικτύου Εθελοντισμού, έλαβε χώρα μία διαφορετική παρουσίαση αφιερωμένη στον εθελοντισμό με θέμα “Η ομορφιά και η γυναικεία φύση του εθελοντισμού”.
Η Δώρα Κυπριώτη, Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικού και Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ και Διευθύντρια των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης EVABEAUTY Studies παρουσίασε τις δράσεις κοινωνικής ευθύνης δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην “Εβδομάδα ΕΛΠΙΔΑΣ” κατά την διάρκεια της οποίας παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ιατρικού μόνιμου μακιγιάζ σε άτομα που έχουν έρθει αντιμέτωπα και νίκησαν τον καρκίνο.
Η κα Δώρα Κυπριώτη αναφέρθηκε στις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από την ενασχόλησή της με το Μόνιμο Μακιγιάζ και την κοινωνική της συνεισφορά προς τους συνανθρώπους μας, που βρίσκονται σε ανάγκη, με στόχο την αναβάθμιση και τη βελτίωση της ποιότητας  ζωής τους. Έγινε ιδιαίτερη μνεία στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων & Ιατρών Αθηνών Κ.Ε.Φ.Ι.
Συγκινητική ήταν η βιωματική μαρτυρία της κας Αθανασίας Σαμαρά, μέλος και εθελόντρια του Συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι., όπου κατέθεσε την προσωπική της εμπειρία μετά από εφαρμογή Μόνιμου Μακιγιάζ Φρυδιών. Μία κατάθεση ψυχής για την περιπέτεια της υγείας της, για το πώς ενημερώθηκε από το Σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι. για τις δωρεάν υπηρεσίες μόνιμου μακιγιάζ που προσφέρει η κα Κυπριώτη στα μέλη του συλλόγου, για το πώς αισθανόταν πριν την εφαρμογή και για το πώς επηρέασε την εμφάνισή της η υπηρεσία.
Ήταν μία παρουσίαση για την άλλη εκδοχή της γυναικείας ομορφιάς: της ομορφιάς του ανθρώπου και του μεγαλείο της προσφοράς και της αλληλεγγύης.
 
Πειραιάς: Ηρ.Πολυτεχνείου 20-22 (Δημ.Θέατρο), Τηλ.: 210 4100041
Καλλιθέα: Ελ.Βενιζέλου 140 (Πλ. Δαβάκη),  Τηλ.: 210 9589616
 
www.evabeauty.gr/studies
www.monimomakigiaz.com
 
www.facebook.com/Evabeauty.gr
www.blogger.com/evabeautystudies.blogspot.gr/
plus.google.com/EVABEAUTY STUDIES
www.twitter.com/EVABEAUTYGR
www.youtube.com/EVABEAUTY STUDIES
www.pinterest.com/EVABEAUTY STUDIES
 
 
 

Αναζήτηση στα Νέα
Κάντε like στο Facebook!
Δημοφιλή Άρθρα
keyboard_arrow_up

Schools.gr - Online E-Learning
Τα γραφικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι από το Freekpik Business vector created by freepik – www.freepik.com

Schools.gr - Online E-Learning
Τα γραφικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι από το Freekpik Business vector created by freepik – www.freepik.com