ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τα Παιδικά Χωριά SOS στο πλαίσιο της φροντίδας για το παιδί και την οικογένεια, δημιούργησαν το 2014 το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Θεσσαλονίκης, το οποίο προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες εκπαιδευτικού και ψυχοκοινωνικού χαρακτήρα σε παιδιά οικογενειών που βρίσκονται σε συνθήκες ανάγκης.

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας στηρίζεται αποκλειστικά σε ετήσιες ιδιωτικές χρηματοδοτήσεις και δωρεές, οι οποίες επαναπροσδιορίζονται κάθε νέα σχολική χρονιά.

Σχετικά με το περιστατικό που αφορά τον καθηγητή Πληροφορικής Κ.Α., ο συγκεκριμένος καθηγητής είχε προσληφθεί με σύμβαση ορισμένου χρόνου, διάρκειας πέντε μηνών, η οποία έληξε στις 13/7/2018. Με τη λήξη της σύμβασης, ο καθηγητής εξοφλήθηκε πλήρως και έληξε η επαγγελματική σχέση του με το Σωματείο. Οικονομικοί λόγοι δεν επέτρεψαν να ενταχθεί το υποστηρικτικό μάθημα των Η/Υ στο φετινό πρόγραμμα του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας. Τα Παιδικά Χωριά SOSδεν είναι εκπαιδευτική επιχείρηση και τηρούν με ευλάβεια από της ιδρύσεώς τους για όλους τους εργαζομένους, την εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία.

Αναζήτηση στα Νέα
Κάντε like στο Facebook!
Δημοφιλή Άρθρα

Σχόλια

Προσθήκη σχολίου

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Προσθήκη σχολίου
    keyboard_arrow_up