Η Θεσσαλονίκη πλημμύρισε έμπνευση! #Inspiration #Motivation #Education

 

 thumbnail__DSC1844

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το 1ο Συνέδριο «ΑΚΜΗ σημαίνει Έμπνευση» που διοργάνωση το ΙΕΚ ΑΚΜΗ το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 στις εγκαταστάσεις του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Οι 17 ομιλητές κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις με τις ιστορίες, τα κατορθώματα, τις επιτυχίες… αλλά και τις αποτυχίες τους! Από τη διάσημη μαμά blogger μέχρι έναν κύβο που κινείται με τη συγκέντρωση και από τη συγκινητική ιστορία του νεαρού λογοθεραπευτή μέχρι την εξιστόρηση μίας selfie με τον Μπιλ Κλίντον, η σκηνή του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, γέμισε με καινοτομία και έμπνευση, αποζημιώνοντας το κοινό που βρέθηκε στην αίθουσα το βροχερό Σάββατο και συμμετείχε ενεργά στη ροή του προγράμματος.
Άνθρωποι κάθε ηλικίας από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και τις γύρω περιοχές, είχαν την ευκαιρία, μέσα από τις 4 ενότητες του προγράμματος, να λάβουν πρακτικές πληροφορίες για την digital εποχή, να δουν από κοντά πώς χτίζεται μία ιδέα, πώς η κοινωνική απομόνωση μπορεί να μετατραπεί σε ευκαιρία, να πάρουν μία γεύση από τον κόσμο του youtube που αναπτύσσεται διαρκώς, καθώς και να γνωρίσουν από κοντά αναγνωρίσιμες προσωπικότητες των social media και του επιχειρηματικού στίβου. Το τέλος, μάλιστα, της σπουδαίας ημέρας βρήκε ομιλητές και κοινό να ανταλλάζουν ιδέες και να συζητούν γύρω από την αναγκαιότητα ύπαρξης της έμπνευσης στη ζωή μας!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ευθύμιο Σαββάκη που ήταν μαζί μας στο δημιουργικό αυτό ταξίδι, αναλαμβάνοντας την επιμέλεια του προγράμματος, τους παρουσιαστές μας, Μπάμπη Τζιομπάνογλου και Σοφία Τουντούρη, που κέρδισαν τον κόσμο με τις καίριες παρεμβάσεις και τα σχόλιά τους, τους χορηγούς μας, τους σπουδαστές μας, καθώς και όλους όσους δούλεψαν για να γίνει πραγματικότητα αυτή η ιδέα.
Χορηγούς:
Ellinair, Diageo, Sephora,  LK Printing, Airvissa Travel , The Mr. Gadget, Θες Γάλα, Locked, Εκδόσεις Μεταίχμιο, Εκδόσεις Διόπτρα, Tiger Hellas, IANOS, Ανέμη
Υποστηρικτές:
Color Day Festival, ΑΡΣΙΣ
Χορηγούς Επικοινωνίας:
LIFO Luben Tv, XE, Newsbomb, Neopolis, Skywalker, Eduadvisor, Semifind, Schools, Πυγολαμπίδες, Ora Thessaloniki, publiSHIT

thumbnail__DSC1390

thumbnail__DSC1835

thumbnail__DSC1697

thumbnail__DSC1687

thumbnail__DSC1436

thumbnail__DSC1411

 
 
 
 

Αναζήτηση στα Νέα
Κάντε like στο Facebook!
Δημοφιλή Άρθρα
keyboard_arrow_up

Sea Villas Greece - seavillasgreece.com