Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE ιδρύθηκε από επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία στις Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις και την Εκπαίδευση. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE απαρτίζεται από ανθρώπους που συνδυάζουν πανεπιστημιακούς τίτλους σπουδών με μακροχρόνια παρουσία στον χώρο των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και της Εκπαίδευσης. Γενικός Διευθυντής είναι ο κ. Μάκης Βελισσαρόπουλος, απόφοιτος της Ελβετικής Σχολής Glion, με μακρόχρονη θητεία στην Διοίκηση Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE έχει στελεχωθεί με διδακτικό προσωπικό που διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και την εκπαίδευση, ώστε να παρέχει σπουδές υψηλού επιπέδου που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των τουριστικών επιχειρήσεων. Η προσφορά ποιοτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων και η ανάδειξη του ταλέντου των σπουδαστών της Σχολής, εξασφαλίζουν στους αποφοίτους της τα εφόδια για μία εξαιρετική επαγγελματική σταδιοδρομία.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE στεγάζεται σε τρία σύγχρονα κτήρια, στο κέντρο της Αθήνας, με συνολικό εμβαδόν 6.000m2. Στις εγκαταστάσεις αυτές, λειτουργούν πολυάριθμα εξειδικευμένα εργαστήρια Γαστρονομίας & Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας, Οινοχοΐας & Γευσιγνωσίας, Εστιατορικής, Οροφοκομίας, εργαστήρια Πληροφορικής κ.ά. Επίσης λειτουργεί οργανωμένη Βιβλιοθήκη με Ελληνική και διεθνή βιβλιογραφία, στην οποία έχουν άμεση πρόσβαση οι σπουδαστές.
Η εκπαίδευση που παρέχεται στους σπουδαστές της Σχολής, συνδυάζει αρμονικά τη θεωρητική διδασκαλία με την εργαστηριακή παρακολούθηση. Στις τεχνικές ειδικότητες το 50% των ωρών διδασκαλίας πραγματοποιούνται στις υπερσύγχρονες εργαστηριακές εγκαταστάσεις. Τα μαθήματα είναι βασισμένα σε ειδική βιβλιογραφία υψηλού επιπέδου, που έχει εκδοθεί από την εταιρεία LES LIVRES DU TOURISME του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Τα βιβλία που συνιστούν αναπόσπαστο κομμάτι της οργανωμένης και μεθοδικής εκπαίδευσης, είναι εναρμονισμένα με τα διεθνή επαγγελματικά δεδομένα και τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας και αποτελούν την διδακτέα ύλη για τους σπουδαστές.
Δεν είναι τυχαίο που ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE είναι το μοναδικό Ι.Ε.Κ. στην Ελλάδα πιστοποιημένο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (United Nations World Tourism Organization U.N.W.T.O).
Αποστολή του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE είναι να προσφέρει άριστα εκπαιδευτικά προγράμματα στις ειδικότητες του τουρισμού, με έμπειρους καθηγητές, ώστε οι απόφοιτοί του να αναγνωρίζονται ως οι κορυφαίοι επαγγελματίες του τουρισμού στην Ελλάδα και διεθνώς, συμβάλλοντας στην αειφόρο τουριστική ανάπτυξη της χώρας μας.

Επίσης, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), του Hellenic Association of Travel & Tourism Agents (HATTA) και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αθηνών. Το Ι.Ε.Κ. LE MONDE αποτελεί μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE και τα προγράμματα του είναι πιστοποιημένα από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων και τον ΟΕΕΚ.
Αν θέλεις κι εσύ να προετοιμαστείς για τον επαγγελματικό στίβο, από τους ειδικούς των Τουριστικών και Γαστρονομικών Σπουδών, σε καλούμε στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, όπου θα λάβεις εξειδικευμένη εκπαίδευση, θα αναδείξεις τις ικανότητες σου και θα οικοδομήσεις ισχυρούς επαγγελματικούς δεσμούς.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!