Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Schools.gr

Το schools.gr είναι ένας κατάλογος ή οδηγός της ιδιωτικής εκπαίδευσης και απευθύνεται σ αυτόν που επιθυμεί να βρει, φορέα εκπαίδευσης και ιδιαίτερα χρήσιμες πληροφορίες για εναλλακτικές λύσεις σπουδών.

Επιλογή με μια ματιά: ΙΕΚ, Κολλέγια, Μεταπτυχιακά ,προπτυχιακά, Ξένα πανεπιστήμια και σχολεία, Ιδιωτικά Ελληνικά σχολεία, Κέντρα δια βίου μάθησης, Παιδικοί σταθμοί, Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, Φροντιστήρια για προετοιμασία ΑΣΕΠ, Ωδεία, Σχολές χορού, Κέντρα ξένων γλωσσών, Κέντρα πληροφορικής, σχολές αθλητισμού και άλλες ιδιωτικές σχολές.

Οι μαθητές, οι σπουδαστές, οι φοιτητές, οι γονείς, οι δάσκαλοι όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, και …άλλοι, έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον κόσμο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, μέσω του καλά οργανωμένου site του Πανελλαδικού Οδηγού της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, Schools.gr και να ανακαλύψουν αμέσως, εύκολα και γρήγορα, το είδος της εκπαίδευσης που τους ενδιαφέρει. Η αναζήτηση μπορεί να γίνει με βάση την γεωγραφική περιοχή ή με βάση την κατηγορία εκπαίδευσης.

Οι χρήστες του διαδικτύου, βρίσκουν πλέον όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την εκπαίδευσή τους! Ακόμη, μπορούν να διαβάσουν Νέα και Ειδήσεις σχετικές με την εκπαίδευση και να συμμετέχουν στους διαγωνισμούς του schools.gr σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς οργανισμούς

Για τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς:

Οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί έχουν τη δυνατότητα τώρα να προβληθούν αποτελεσματικά, σε κάθε σπίτι, γραφείο, σχολείο, Internet Cafe, με το διαρκώς αυξανόμενο κοινό του Πανελλαδικού Οδηγού της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Schools.gr.
Με την καταχώρηση της Σχολής σας, στον on-line Οδηγό της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Schools.gr, κάνετε αισθητή την παρουσία σας στο χώρο της Εκπαίδευσης
Έχετε την δυνατότητα να γνωστοποιήσετε την ιστοσελίδα σας, αντί να βρίσκεται αυτή “κάπου στο internet”
Πολλαπλασιάζετε την επισκεψιμότητα του site σας
Αυξάνετε τις εγγραφές στη Σχολή σας!
Είστε on-line πρώτοι, με την πρώτη!

Image Not Found
Image Not Found
1500

Ευχαριστημένοι Πελάτες

Image Not Found
4085

Καταχωρήσεις Επιχειρήσεων

Image Not Found
20

Κατηγορίες Εκπαίδευσης

Image Not Found
21

Χρόνια Ύπαρξης

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!