Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΚΕΚ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ υπηρετεί το χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης από το 1966 αριθμώντας περισσότερους από 40.000 αποφοίτους.

Στόχος μας ήταν πάντοτε να είμαστε πρωτοπόροι στο αντικείμενο μας εισάγοντας νέες ειδικότητες, νέες εκπαιδευτικές μεθόδους και προάγοντας την σύνδεση αγοράς εργασίας και κατάρτισης.
Το 2000, διαθέτοντας μακρά εμπειρία στην κατάρτιση, οι συνεργάτες μου και εγώ αισθανθήκαμε ότι ήταν καιρός για ένα νέο ξεκίνημα. Η ανάγκη αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρονται στην εξειδικευμένη κατάρτιση τόσο των ανέργων όσο και των εργαζομένων ήταν επιτακτική και έπρεπε να τεθούν νέα ποιοτικά κριτήρια.
Έτσι ιδρύσαμε και αναπτύξαμε το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ (Κ.Ε.Κ.). Πλαισιωμένοι από μία δυνατή ομάδα επαγγελματιών του χώρου είμαστε σήμερα σε θέση να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες στο σχεδιασμό, το συντονισμό και την εκτέλεση οποιουδήποτε έργου κατάρτισης σε ολόκληρη την Ελλάδα, σε απόλυτη σύνδεση με τις απαιτήσεις της τοπικής αγοράς εργασίας και τις προοπτικές ανάπτυξης της. Η βαθιά γνώση και κατανόηση όλων των παραμέτρων σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό, το σύστημα οργάνωσης και την καινοτομία των ιδεών, μας προσδίδουν στο ΚΕΚ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ το συγκριτικό πλεονέκτημα της προσφοράς υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Σας καλούμε να ανακαλύψετε μαζί μας τις ευκαιρίες μίας άρτιας κατάρτισης επιλέγοντας από πληθώρα ιδεών και προτάσεων μας, απόλυτα προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!