Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ Α.Ε

Στόχος μας είναι πάντα η βελτίωση των προϊόντων μας, ώστε να καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος των προτιμήσεων των πελατών μας, καθώς και η ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Η εταιρία έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας HACCP και είναι πιστοποιημένη  σύμφωνα με το Codex Alimentarius Commission, IFS standard και BRC standard, προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια των τροφίμων και την προστασία του καταναλωτή.

Η εταιρία είναι κατά βάση εξαγωγική με πωλήσεις όχι μόνο στη Γαλλία, αλλά και Μεγ. Βρετανία, Γερμανία, Ολλανδία, Δανία, Ιταλία, Αυστρία, Aμερική.
Εξαιρετική συνεργασία σε πρωτοπόρα προϊόντα έχει αναπτυχθεί με Ισραήλ και Ιαπωνία.

Βασικά παραδοσιακά προϊόντα αρχικά ήταν τα ντολμαδάκια, η μελιτζανοσαλάτα, το τζατζίκι, η σολωμοσαλάτα, το χούμους, η ταραμοσαλάτα, η τυροσαλάτα και οι πιπεριές Φλωρίνης.

Τα τελευταία επτά έτη η ποικιλία των προϊόντων της εταιρίας έχει εμπλουτισθεί με προϊόντα όπως το στερεοποιημένο παρθένο ελαιόλαδο για επάλειψη, οι ελιές, οι ελιές χωρίς κουκούτσι με γέμιση σκόρδου, αμυγδάλου, κόκκινης πιπεριάς ή πάστα τυριού, κόκκινα ή πράσινα πιπεράκια τουρσί γεμιστά με τυρί, blinis croquet, σάλτσες μεξικάνικες (dip) κ τέλος σιρόπια BARISTA για εξαιρετικές γεύσεις στους καφέδες, τη ζαχαροπλαστική, τα επιδόρπια.

Πρόσφατα, αναπτύσσεται γκάμα προϊόντων με βάση το χυμό ροδιού, γνωστό για τις πλούσιες αντιοξειδωτικές ιδιότητές του.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!