Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Παπαηλιού έχουν μια μακροχρόνια ιστορία στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Ιδρύθηκαν στις αρχές του 1955 και από τότε αποτελούν ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Το μορφωτικό επίπεδο των διδασκόντων και των διδασκομένων μας είναι πολύ υψηλό. Αυτό οφείλεται τόσο στα ακαδημαϊκά προσόντα των καθηγητών μας όσο και στην οργανωτική δομή του σχολείου.

Το σχολείο μας εξειδικεύεται στην διδασκαλία των Αγγλικών και Γαλλικών. Το υψηλό επίπεδο και η συνεχής επιμόρφωση του διδακτικού προσωπικού μας έχει ως αποτέλεσμα τα πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας των μαθητών μας στις εξετάσεις των πτυχίων (Cambridge, Michigan, TOEFL, IELTS, DELF, DALF).

Ο κυριότερος στόχος μας είναι η δημιουργία ενός θετικού περιβάλλοντος εκμάθησης μέσα από το οποίο οι μαθητές μας έχουν την δυνατότητα να διαπρέψουν στον επαγγελματικό καθώς και στον πνευματικό χώρο. Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσουν την Δύναμη της Επικοινωνίας (The Power of Communication).

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!