Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Mediterranean College Περιζήτητοι οι απόφοιτοι του Τμήματος Παιδαγωγικών

Ιδιαίτερα θετικές διαμορφώνονται οι προοπτικές απασχόλησης για τους απόφοιτους του Τμήματος Παιδαγωγικών Σπουδών. Η ζήτηση για άριστα εκπαιδευμένες Παιδαγωγούς παραμένει υψηλή και εκατοντάδες Νηπιαγωγεία και Κέντρα Προσχολικής Αγωγής, αναζητούν απόφοιτους του Τμήματος Παιδαγωγικών του MediterraneanCollege, σύμφωνα με τη ζήτηση που καταγράφει το CareerOffice του Κολεγίου.

Το τμήμα Παιδαγωγικών Σπουδών του MediterraneanCollege, έχει καθιερωθεί ως κορυφαίος χώρος διδασκαλίας και έρευνας, που παρέχει στους φοιτητές του στέρεες ακαδημαϊκές βάσεις και πρακτικές δεξιότητες, απαραίτητες για την επιστημονική και επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Δέσμευση του τμήματος Παιδαγωγικών του MediterraneanCollege είναι η άριστη ποιότητα διδασκαλίας και εκπαίδευσης, με έμφαση στα σύγχρονα ζητήματα της Προσχολικής Αγωγής.

Το πρόγραμμα ΒΑ (Hons) Early Childhood Studies απευθύνεται τόσο σε απόφοιτους Λυκείου που θέλουν να σπουδάσουν Προσχολική Αγωγή και να σταδιοδρομήσουν ως Παιδαγωγοί, όσο και σε απόφοιτους ΙΕΚ του τομέα Παιδαγωγικών, που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους και σε δύο επιπλέον έτη να αποκτήσουν αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό πτυχίο Bachelor, που τους επιτρέπει να δημιουργήσουν το δικό τους Νηπιαγωγείο. Η διάρκεια του προγράμματος είναι τρία έτη fulltime και οι απόφοιτοι του MediterraneanCollege, οδηγούνται στην απόκτηση πανεπιστημιακού πτυχίου από το UniversityofDerby, UK.

Χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η υποχρεωτική πρακτική άσκηση διάρκειας έως 400 ώρες, που διεξάγεται κατά τα δύο πρώτα έτη σε συνεργαζόμενα, με το MediterraneanCollege, νηπιαγωγεία, σχολεία και βρεφονηπιακούς σταθμούς. Στο τελευταίο έτος, οι φοιτητές έρχονται σε επαφή με τις διαφορετικές επιστήμες που έχουν εφαρμογή στις σπουδές προσχολικής αγωγής και είναι πλέον σε θέση να μελετούν, να αναλύουν και να προσεγγίζον κριτικά τις επικρατούσες θεωρίες και πρακτικές της ανάπτυξης των παιδιών και της παιδικής ηλικίας εν γένει.

Οι απόφοιτοι του Παιδαγωγικού Τμήματος του MediterraneanCollege, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικούς επαγγελματικούς δρόμους για αυτό και δεκάδες φοιτητές επιλέγουν για Παιδαγωγικές Σπουδές κάθε χρόνο το MediterraneanCollege.

MEDITERRANEAN COLLEGE

ΑΘΗΝΑ: Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, Τ.Κ. 11251 – ΤΗΛ.: 210 8899600 – FAX: 211 7709450

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Βαλαωρίτου 9, Τ.Κ. 546 21 – ΤΗΛ.: 2310 287779 – FAX: 2310 244701

 E-MAIL: [email protected]INTERNET: www.medcollege.edu.gr

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!