Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

SPEAK – Ξένες Γλώσσες – Το μεγαλύτερο πολυπολιτισμικό Ινστιτούτο Ξένων Γλωσσών στη Βόρειο Ελλάδα

Για περισσότερα από 15 χρόνια τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SPEAK συμβάλλουν με επιτυχία στην άριστη εκμάθηση κάθε Ξένης Γλώσσας σε ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων. Tα SPEAK- Ξένες Γλώσσες αποτελούν το μεγαλύτερο πολυπολιτισμικό Ινστιτούτο στη Βόρειο Ελλάδα, καθώς σε αυτό διδάσκονται 20 διαφορετικές Ξένες Γλώσσες, ενώ επιπλέον έχει εξασφαλίσει μεγάλες διεθνείς συνεργασίες με μορφωτικούς και εκπαιδευτικούς φορείς του εξωτερικού. Από το Νοέμβριο του 2007 τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SPEAK είναι το επίσημο εξεταστικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη για τις εξετάσεις στη Σουηδική Γλώσσα, για το πτυχίο SWEDEX. Το Νοέμβριο του 2008 ξεκίνησε η συνεργασία με το μορφωτικό τμήμα της Αιγυπτιακής Πρεσβείας για τη διεξαγωγή των εξετάσεων στην Αραβική Γλώσσα. Η πιο πρόσφατη συνεργασία είναι αυτή με το Ινστιτούτο Dilmer στην Κωνσταντινούπολη για την διεξαγωγή εξετάσεων στη Θεσσαλονίκη για την Τουρκική Γλώσσα.
Οι εγγραφές για τα νέα τμήματα της ακαδημαϊκής σαιζόν 2013-2014 έχουν ήδη ξεκινήσει, και το Ινστιτούτο SPEAK παρέχει ειδικές προσφορές για όσους πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου. Για εγγραφή σε τμήμα για Ρωσικά, Βουλγάρικα, Σερβικά, Αραβικά, Τουρκικά και Κινεζικά τα SPEAK προσφέρουν 20% έκπτωση στα δίδακτρα, ενώ για εγγραφή σε τμήμα για Ισπανικά, Ιταλικά, Γαλλικά και Πορτογαλικά Βραζιλίας υπάρχει έκπτωση 200€. Εκτός από τις παραπάνω γλώσσες το Ινστιτούτο SPEAK προσφέρει εκμάθηση και στα Ιαπωνικά, Σουηδικά, Ρουμανικά, Γερμανικά, Πολωνικά, Νορβηγικά, Τσεχικά, Ολλανδικά, Ελληνικά για αλλοδαπούς και φυσικά Αγγλικά. Τα SPEAK- Ξένες Γλώσσες παρέχουν επίσης ειδικές εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές, πολύτεκνους και ΑΜΕΑ. Οι ενάρξεις όλων των τμημάτων θα γίνουν στις 14 Οκτωβρίου.
Το Ινστιτούτο SPEAK ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις της εποχής για Ξενόγλωσση Παιδεία. Η γνώση ξένων γλωσσών είναι απαραίτητη για τον επαγγελματία ο οποίος συναλλάσσεται με χώρες του εξωτερικού, για τον υπάλληλο ο οποίος θέλει να γίνει πιο ανταγωνιστικός, για τον φοιτητή που θέλει να βγει στην αγορά εργασίας με όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια, για τον νέο που θα αναζητήσει εργασία σε ξένη χώρα, για οποιονδήποτε θέλει απλά να επικοινωνήσει με ανθρώπους από άλλες χώρες και πολιτισμούς και να γνωρίσει άλλες κουλτούρες. Μέσα από μια ταχύτατη εκπαιδευτική διαδικασία που βασίζεται σε επίπεδα σπουδών, το Ινστιτούτο SPEAK επιτυγχάνει σύντομα και χωρίς ταλαιπωρία το επιθυμητό αποτέλεσμα, με υψηλά ποσοστά επιτυχίας και μεγάλα scores στις εξετάσεις των σπουδαστών.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!