Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

«ART IN METROPOLITAN» Ομαδική έκθεση του τμήματος αρχιτεκτονικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης

«ART IN METROPOLITAN» Ομαδική έκθεση του τμήματος αρχιτεκτονικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης

Οι φοιτητές του 1ου έτους του Τμήματος Αρχιτεκτονικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, παρουσιάζουν, σε μια ομαδική έκθεση, της εργασίες τους από τα μαθήματα αρχιτεκτονικής σύνθεσης και φωτογραφίας που παρακολουθούν στο Κολλέγιο.
Τα Εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, 2 Απριλίου στις 18.00 στις εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης.
Οι φοιτητές, κλήθηκαν να σχεδιάζουν ένα info-point, ένα σημείο υποδοχής και πληροφόρησης, των επισκεπτών της πόλης της Θεσσαλονίκης κατά την περίοδο του “Thessaloniki European Youth Capital 2014”.
Σημείο τοποθέτησης ορίζεται το λιμάνι και πιο συγκεκριμένα η προβλήτα Α, ένα μέρος απ’ όπου το ταξίδι ξεκινάει, ένα μέρος συγκέντρωσης και δημιουργικής δραστηριότητας των νέων της πόλης.
ART IN METROPOLITAN. Συμμετέχουν:
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΑ, ΜΠΑΜΠΑΣΙΑΝ ΜΑΡΙΑ, ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΙΟΣ, ΓΙΑΝΝΟ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΑΣΙΩΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΚΕΛΕΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΚΟΛΛΙΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΚΟΥΤΟΥΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΗΛΙΟΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΚΟΓΙΑΝ ΜΠΟΡΙΣ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:
Ελ. Βενιζέλου 14, Θεσσαλονίκη
Ώρες Λειτουργίας: 09.00-20.30,(Καθημερινά εκτός Σαββάτου & Κυριακής)
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!