Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

“ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ” – ΔΙΑΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟ Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Καλεσμένος: «Αντώνης Τσαπατάκης», παραολυμπιονίκης Κολύμβησης

ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ - ΔΙΑΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟ Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Καλεσμένος: «Αντώνης Τσαπατάκης», παραολυμπιονίκης Κολύμβησης

Την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου και ώρα 16.00, ο τομέας Φυσικοθεραπείας του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης, διοργανώνει στο κτίριο Βιέννη, στην οδό Εγνατίας 2-4, διάλεξη με θέμα τις « Καθημερινές δραστηριότητες των παραολυμπιονικών» .
Στη διάλεξη ο παραολυμπιονίκης κολύμβησης «Αντώνης Τσαπατάκης», θα περιγράψει την καθημερινότητά του, παρουσιάζοντας στο κοινό την ποιότητα της ζωής και της γενικότερης καθημερινής δραστηριότητας των Παραολυμπιονικών. Σε συνεργασία με την καθηγήτρια Φυσικοθεραπείας του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ κα Λένα Κακούρα, θα μιλήσει για τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο ενώ μαζί θα παρουσιάσουν και προτάσεις για την βελτίωσης της ποιότητας της ζωής τους.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε παιδαγωγούς, εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές, επισκέπτες υγείας, φυσικοθεραπευτές, δημοσιογράφους, σπουδαστές και αποφοίτους.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τ.: 2310 552406, www.iek-xini.edu.gr, [email protected]
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!