Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ανοιχτό Σεμινάριο “MOBILE DEVICES APPLICATIONS: μια νέα αγορά εργασίας!” από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

mobile devices- 4

Η Σχολή Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργανώνει ανοιχτό σεμινάριο με θέμα “MOBILE DEVICES APPLICATIONS: μια νέα αγορά εργασίας!”, το οποίο θα λάβει χώρα την Τετάρτη 27 Μαϊου και ώρες 18:30-20:30 στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθήνας [Πατησίων 125].
Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο Δρ. Παντελής Σεϊσογλου, Καθηγητής της Σχολής. Ο Δρ. Σεϊσογλου είναι κάτοχος PhD στον τομέα των Βάσεων Δεδομένων. Έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης σε πλήθος έργων ιδιωτικών και δημοσίων φορέων και διαθέτει 20 έτη εκπαιδευτική εμπειρία με εκκίνηση την εκπαίδευση ενηλίκων σε εταιρίες αναφορικά με γνωστικά αντικείμενα πληροφορικής και, στη συνέχεια, σε κολλέγια και μαθήματα του ΕΜΠ. Σήμερα κατέχει επιτελική θέση Υπευθύνου Πληροφορικής σε όμιλο εταιριών.
Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ελεύθερη. Κρατήσεις θέσεων έως 26/05: κ.Φραντζεσκάκης Μάνος, Τ 2106199891, [email protected]
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ηλεκτρονικά Βεβαίωση Παρακολούθησης.
Περισσότερες πληροφορίες για το Tμήμα Πληροφορικής και το Σεμινάριο μπορείτε να βρείτε στο site του Μητροπολιτικού Κολλεγίου www.metropolitan.edu.gr
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!