Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΕΒΕΥΣΗΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ 19ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ INTERNET «ΛΥΣΙΑΣ 2015»

Lysias_15

Αθήνα, 15 Ιουνίου 2015 — 19 χρόνια συμπληρώνει ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός μέσω Internet «ΛΥΣΙΑΣ» και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα διοργανώνουν, την Κυριακή, 21 Ιουνίου, 2015 και ώρα 11:00, στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δαΐς,  μια ιδιαίτερη εκδήλωση για τη Βράβευση των Επιτυχόντων της φετινής  χρονιάς.
Για ακόμη μια φορά, μαθητές και μαθήτριες από τη Δ’ Δημοτικού μέχρι και τη Γ’ Λυκείου, από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και τον απόδημο ελληνισμό ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση του πρωτοπόρου και εξαιρετικά ενδιαφέροντος αυτού διαδραστικού παιχνιδιού γνώσεων, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Πρόκειται για ένα διαγωνισμό ο οποίος προωθεί την ανάπτυξη της κριτικής και γόνιμης σκέψης, ενώ επιδεικνύει και ένα συστηματικό έργο Κοινωνικής Ευθύνης, καθώς για κάθε συμμετοχή, προσφέρεται ένα ποσό στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».
Με αυτή την Τελετή Βράβευσης, οι διοργανωτές του θεσμού, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, ο ΟΤΕ/COSMOTE και η Microsoft Hellas στηρίζουν  και  επιβραβεύουν την προσπάθεια των παιδιών, ενώ προσφέρουν αξιόλογα και πλούσια δώρα.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!