Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Συναυλία του Συλλόγου Αποφοίτων Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» υπέρ του φιλανθρωπικού οργανισμού Make A Wish (Κάνε – μια – Ευχή Ελλάδος)

12219006_10153696863806838_2143220684_o

Οι απόφοιτοι του συλλόγου «ΔΕΛΑΣΑΛ» διοργανώνουν συναυλία την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 στις 9.00 μμ, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στην αίθουσα Μ2.
Η συναυλία έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και γίνεται υπέρ του φιλανθρωπικού οργανισμού Make – A – Wish (Κάνε – μια – Ευχή Ελλάδος), παράρτημα Θεσσαλονίκης, στηρίζοντας το σημαντικό έργο τους υπέρ των παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.
Στα μουσικά μονοπάτια της Μεσογείου θα μας οδηγήσουν o Orhan Osman, o οποίος είναι παγκοσμίου φήμης εξαιρετικός μουσικός, ένας δεξιοτέχνης της μουσικής κουλτούρας της Μεσογείου και των Βαλκανίων που συνδυάζει στοιχεία ελληνικής μουσικής με τεχνοτροπίες και στοιχεία από την Ανατολή, την Ινδία και τη Βουλγαρία με τη Jazz και των πλαισιώνουν η ορχήστρα του Συλλόγου Αποφοίτων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» και η χορωδία «CANTUS ARTE».
Ο Σύλλογος Αποφοίτων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»
Ο Σύλλογος Αποφοίτων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» (ΣΑΚ ΔΕΛΑΣΑΛ) Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε πριν από 86 χρόνια. Μέλη του είναι οι απόφοιτοι του Κολεγίου, δραστήρια μέλη της επιχειρηματικής και επιστημονικής κοινότητας της Θεσσαλονίκης αλλά και άλλων πόλεων, με έντονη κοινωνική και φιλανθρωπική δράση. Στόχος των μελών είναι η συνέχιση των αξιών του ΚΟΛΕΓΙΟΥ «ΔΕΛΑΣΑΛ», το οποίο, εκτός από την εξαιρετική εκπαίδευση που προσφέρει, καλλιεργεί το ήθος και τις αξίες, αντιμετωπίζει με ευαισθησία τα κοινωνικά θέματα και τις ευπαθείς ομάδες, στηρίζοντας έμπρακτα και συστηματικά φιλανθρωπικές οργανώσεις.
Τα εισιτήρια προπωλούνται στη Γραμματεία της Διοίκησης και του Συλλόγου Αποφοίτων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Προπωλούνται εισιτήρια των 20 €, 15 € και 10 € (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2310 675020 (εσωτερικό: 16)
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!