Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας υποστηρίζει το Φιλανθρωπικό Bazaar του Αριστοτελείου Κολλεγίου Θεσσαλονίκης

COLLABORATIONS ARISTOTELEIO

Τα έσοδα από το Bazaar θα διατεθούν για φιλανθρωπικές δράσεις!

 

Το Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης με αφορμή το εορταστικό πνεύμα των ημερών διοργανώνει φιλανθρωπικό bazaar και οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας από τις ειδικότητες των Παιδαγωγικών, της Ομορφιάς και της Αρτοζαχαροπλαστικής θα είναι εκεί για να υποστηρίξουν την εκδήλωση.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι μαθητές του Αριστοτελείου θα φτιάχνουν χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά, ενώ οι σπουδαστές των παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, θα πραγματοποιούν δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά. Παράλληλα, οι σπουδαστές του Τομέα ομορφιάς, θα ζωγραφίζουν τα προσωπάκια των μαθητών με χριστουγεννιάτικα σχέδια.
Τα έσοδα του φιλανθρωπικού bazaar θα διατεθούν για την ενίσχυση της Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ), σε οικογένειες της ενορίας του Προφήτη Ηλία Πυλαίας και στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Τούμπας για την υποστήριξη των καθημερινών συσσιτίων!
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, για ακόμα μια φορά υποστηρίζει τους συνεργάτες του, προωθώντας παράλληλα στους σπουδαστές τις αξίες του εθελοντισμού και της κοινωνικής ευθύνης!
 
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 Θεσσαλονίκη, T. 2310 552406
www.iek-xini.edu.gr |[email protected] | www.facebook.com/iekxinithessaloniki
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!