Οι ΣΕΦ των “χρυσών αστέρων” διδάσκουν στην ΑΚΜΗ σου!
Αποκλειστική Συνεργασία με τον Γιώργο Στυλιανουδάκη
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ διοργανώνει 3 διήμερα Προγράμματα (12 ωρών) με τον Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη , επάνω στις “Νέες Τεχνικές Μαγειρικής (Sous vide – Thermomix – Siphon)” σε 3 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδος
Ο Chef θα παρουσιάσει το σωστό τρόπο χρήσης μηχανημάτων, Sous vide & Thermomix και του βοηθητικού εξοπλισμού σε μία επαγγελματική κουζίνα, όπως το Siphon.
Ύστερα από 16 χρόνια στο Μαϊάμι και έχοντας εργαστεί σε πολλά από τα κορυφαία εστιατόρια στο κόσμο, όπως Plaza Athenee (Alain Ducasse) (3*Michelin), Noma (René Redzepi) (1ο Βραβείο στα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου), «Quique Dacosta» (2*Michelin ) το ομώνυμο εστιατόριο του Ισπανού Chef, o Chef Γιώργος Στυλιανουδάκης, θεωρείται ο γκουρού του «food science». Η εμπειρία του στις Νέες Τεχνικές Μαγειρικής που χρησιμοποιούνται από τους κορυφαίους Chef στο κόσμο σήμερα, όπως μοριακή γαστρονομία, sous vide, natural κτλ. τον καθιστούν ως έναν από τους πιο έμπειρους επαγγελματίες στην Ελλάδα.
Πρόγραμμα:
Χώρος διεξαγωγής: ΙΕΚ ΑΚΜΗ – Αμφιθέατρο – Τσιμισκή 14, Θεσσαλονίκη
Χώρος διεξαγωγής: Ξενoδοχείο ΑΤΛΑΝΤΙΣ AQUILA, Ηράκλειο Κρήτης
Κόστος διημέρου: 170 ευρώ | Για σπουδαστές ΙΕΚ ΑΚΜΗ: 120 ευρώ
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Για τη Θεσσαλονίκη: ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200
Για το Ηράκλειo: ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900
Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.
Τη Παρασκευή 15/01/2016, το Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» επισκέφθηκε το Μητροπολιτικό Κολέγιο Πειραιά και συναντήθηκε με…
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει λογοτεχνική βραδιά με θέμα "Τα βιβλία στον κινηματογράφο", στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου (Νικάνορος 3, τηλ. 324666),…
Συγχαρητήρια!