Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας συμμετείχε στην 26η Έκθεση Agrotica!

AGROTICA (after)

Ο Τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας καθ’ όλη τη διάρκεια της 26ης Έκθεσης AGROTICA υποδεχόταν τους επισκέπτες στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Οι επισκέπτες της Έκθεσης AGROTICA, από την Πέμπτη 28 έως την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με τα εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης, του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι ο μοναδικός ιδιωτικός ελληνικός φορέας εκπαίδευσης, που προσφέρει κρατική πιστοποίηση στα πλέον ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών που άπτονται της αγροτικής οικονομίας!
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικές επισκέψεις από τους σπουδαστές της ειδικότητας «Τεχνικός Αγροτουρισμού», «Τεχνικός Τεχνολογικών εφαρμογών & Εγκαταστάσεων σε Έργα Τοπίου & Περιβάλλοντος» και «Στέλεχος Τεχνολογίας & Ελέγχου Τροφίμων & Ποτών», προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τα πιο πρόσφατα δεδομένα του χώρου.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της 26ης Έκθεσης AGROTICA, οι επισκέπτες του περιπτέρου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στον μεγάλο διαγωνισμό υποτροφιών του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στο Facebook www.facebook.com/iekxinithessaloniki
Τα δώρα του διαγωνισμού ήταν:

  • 2 ολικές υποτροφίες σπουδών στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας
  • 2 ετήσιες υποτροφίες σπουδών στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας
  • Όλοι οι συμμετέχοντες επιδοτούνται με επιδότηση διδάκτρων 25% για σπουδές στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 – Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.edu.gr | [email protected] | www.facebook.com/iekxinithessaloniki
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!