Το Τμήμα Διαιτολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου φιλοξενεί την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου τη Sylvia Escott–Stump, τ.Πρόεδρο της Αμερικανικής Ακαδημίας Διατροφής–Διαιτολογίας, Clinical Assistant Professor του East Carolina University και διαπιστευμένη Εκπαιδεύτρια του καινοτόμου προγράμματος FOOD MASTER, σε δύο μοναδικά σεμινάρια.
Το σεμινάριο θα εστιάσει στην ασφαλή χρήση συμπληρωμάτων και προϊόντων εναλλακτικής ιατρικής και θα αποκαταστήσει την επιστημονική αλήθεια σχετικά με την αξία τους, με συγκεκριμένες αποδείξεις. Ποια προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιούνται; Πότε είναι ασφαλές να γίνεται αυτό, ανάλογα με το περιστατικό;
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ: φοιτητές και επαγγελματίες Υγείας.
Η καινοτόμα πρωτοβουλία FoodMASTER (Food, Math and Science Teaching Enhancement Resource, www.foodmaster.org) είναι μια συλλογή πρακτικών και εικονικών προγραμμάτων που χρησιμοποιούν τα τρόφιμα ως εργαλείο για τη διδασκαλία των Μαθηματικών και της Επιστήμης, σε μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ: φοιτητές και επαγγελματίες Υγείας και Εκπαιδευτικούς (Παιδαγωγούς, Ειδικούς Παιδαγωγούς, Δασκάλους).
ΚΟΣΤΟΣ: €10 (φοιτητές Μητροπολιτικού Κολλεγίου), €15 (γενική είσοδος)
Οι ομιλίες πραγματοποιούνται στα αγγλικά και ο χώρος διεξαγωγής είναι το κεντρικό αμφιθέατρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου [Σωρού 74, Μαρούσι].
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: κα Κόλλια Χαρούλα, hkollia@mitropolitiko.edu.gr, 2106199891.
Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr
Συγχαρητήρια!