Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ένας πεντάμηνος εκπαιδευτικός κύκλος στην αυτοάμυνα ξεκινά για άντρες & γυναίκες, αγόρια & κορίτσια από 15 ετών… με το 1ο μάθημα αυτή την Κυριακή δωρεάν!

Ένας πεντάμηνος εκπαιδευτικός κύκλος στην αυτοάμυνα ξεκινά για άντρες & γυναίκες, αγόρια & κορίτσια από 15 ετών... με το 1ο μάθημα αυτή την Κυριακή δωρεάν!
Ένας πεντάμηνος εκπαιδευτικός κύκλος στην αυτοάμυνα ξεκινά για άντρες & γυναίκες, αγόρια & κορίτσια από 15 ετών… με το 1ο μάθημα αυτή την Κυριακή δωρεάν!

 

Οι συμμετέχοντες του προγράμματος θα εκπαιδευτούν εντατικά, τόσο σε άοπλες όσο και σε ένοπλες συνθήκες αυτοάμυνας και θα αποκτήσουν τις απαραίτητες σωματικές και νοητικές δεξιότητες που χρειάζονται, ώστε να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της σημερινής κοινωνίας, όπου η εγκληματικότητα αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς και παρατηρείται έντονη παραβίαση συναισθηματικών και σωματικών ορίων, σεξουαλική παρενόχληση και γενικά κάθε διαπροσωπική βία σε διάφορους τομείς στην καθημερινή μας ζωή.

 

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου μάθησης Χ.Α.Ν.Θ.

 

 

  • Έναρξη Τρίτη 21/1/20 στις 20:15 – Λήξη 11/6/20

 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 19/1/20 στις 17:00-20:00!

 

Πρόγραμμα: Τρίτη & Πέμπτη 20:15-21:30

 

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης θα γίνουν επιπλέον επιδείξεις από διάφορες πολεμικές τέχνες. Διδάσκει: Κωνσταντίνος Ματζάρας

 

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ.

Περισσότερα θα δείτε εδώ: https://ymca.gr/programmata/aftoamyna/

 

Πληροφορίες:

ΤΜΗΜΑ ΓΥΜΝΑΖΟΜΕΝΩΝ Χ.Α.Ν.Θ.
E-mail: [email protected]
Τηλ. επικ.: 231 600 1000,  εσωτ. 0822 & 0821

Για περισσότερα νέα και προσφορές, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook:
Τμήμα Γυμναζομένων ΧΑΝΘ 

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!