Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Κοπή πίτας… αλά γαλλικά

Ελένη Βελισσαρίου, Γιάννης Παπαδόπουλος (Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»), Ευγενία Φαρλαλή, Αλεξάνδρα Λαπουρίδου (Γενική Υποδιευθύντρια του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»), Βάνα Στεργίου
Ελένη Βελισσαρίου, Γιάννης Παπαδόπουλος (Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»), Ευγενία Φαρλαλή, Αλεξάνδρα Λαπουρίδου (Γενική Υποδιευθύντρια του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»),
Βάνα Στεργίου

 

Την Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου, στη γεμάτη γαλλικές μελωδίες αίθουσα του bar-restaurant Allegro, πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Αποφοίτων του Κολεγίου μας, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Αποφοίτων Καλαμαρί και της Nouvelle Amicale. “Βασιλιάς” της εκδήλωσης, σύμφωνα με το πατροπαράδοτο γαλλικό έθιμο, αναδείχτηκε το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, ενώ στο τέλος της βραδιάς, οι Πρόεδροι των Συλλόγων ευχήθηκαν υγεία, αγάπη και ειρήνη για όλο τον κόσμο.

 

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

 

The gallery was not found!

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!