Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Τιμητική Υποτροφία «Νίκος Αλέφαντος» για Σπουδές Προπονητικής στις Ανώτερες Σχολές ΑΛΦΑ

Τιμητική Υποτροφία «Νίκος Αλέφαντος» για Σπουδές Προπονητικής στις Ανώτερες Σχολές ΑΛΦΑ
Τιμητική Υποτροφία «Νίκος Αλέφαντος» για Σπουδές Προπονητικής στις Ανώτερες Σχολές ΑΛΦΑ

 

5ΟΣ ΧΡΟΝΟΣ – ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΩΣ ΤΙΣ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

 

Οι Ανώτερες Σχολές ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη, με πρωτοβουλία του Τομέα Αθλητισμού & Προπονητικής, ανακοινώνουν για 5η συνεχή χρονιά τη χορήγηση της Τιμητικής Υποτροφίας «Νίκος Αλέφαντος» για Σπουδές Προπονητικής!

Η εν λόγω υποτροφία -η οποία είναι αφιερωμένη στον εκλιπόντα, σπουδαίο Έλληνα προπονητή– εντάσσεται στον διαχρονικό «ΘΕΣΜΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ» και στον ειδικότερο «Θεσμό Υποτροφιών Προσωπικοτήτων Πολιτισμού & Αθλητισμού» του Εκπαιδευτικού ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ.

 

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ CLICK:

https://shorturl.at/LSI12

 

Αποτίοντας φόρο τιμής στην «ιστορική» μορφή του Αθλητισμού -που έγραψε το όνομά του με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ως παίκτης και προπονητής- ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΛΦΑ με πρωτοβουλία του Προέδρου του Εκπαιδευτικού ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ, Σοφοκλή Ξυνή, θέσπισε το 2020 για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Τιμητική Υποτροφία «Νίκος Αλέφαντος»!
Η πρόταση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΛΦΑ για παροχή -κάθε χρόνο- της πλήρους/διετούς υποτροφίας για σπουδές στην ειδικότητα «Προπονητής Αθλημάτων» βρήκε πρόσφορο έδαφος στην οικογένεια του Ν. Αλέφαντου, με αποτέλεσμα να υπογραφεί η σχετική συμφωνία από τον γιο του, κ. Αναστάσιο Αλέφαντο.
Στόχος της Τιμητικής Υποτροφίας «Νίκος Αλέφαντος» είναι να διατηρείται ζωντανή η μνήμη του θρυλικού παίκτη και προπονητή στον αθλητικό κόσμο, τη νεολαία και τους νέους προπονητές!

*  Τελευταία ημέρα για την υποβολή συμμετοχών ορίζεται η 19η Αυγούστου 2024.
** Ο/η υπότροφος που θα προκύψει μέσω κλήρωσης θα ανακοινωθεί στα social media του Σ.Α.Ε.Κ ΑΛΦΑ στις 10 Σεπτεμβρίου.
*** Όλοι οι συμμετέχοντες κερδίζουν δώρα εκπαίδευσης (δωρεάν σεμινάρια εξειδίκευσης, εκπτώσεις διδάκτρων, δωρεάν συμμετοχή στα σεμινάρια/webinars του EDUCATION FESTIVAL & συμμετοχή σε κληρώσεις για ταξίδια και gadgets)

 

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές στα Νέα Τμήματα Οκτωβρίου:

  • ΣΑΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΣΑΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39 –Γούναρη 14 & Τσαμαδού (νέο κτίριο), 210 41 20313
  • ΣΑΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΣΑΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • https://www.iekalfa.gr/

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!