ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 200 ώρες
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Νοέμβριος 2015
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Τόνοι μελανιού έχουν ξοδευτεί για να γραφτεί η ιστορία της παγκόσμιας γαστρονομίας. Τόνοι τροφίμων και ιδιαίτερων προϊόντων έχουν χρησιμοποιηθεί για να δημιουργηθούν όλες οι συνταγές που μαγεύουν τον ουρανίσκο μας και τις υπόλοιπες αισθήσεις μας.
Αυτό το σεμιναριακό πρόγραμμα μαγειρικής υψηλών προδιαγραφών, στοχεύει στο να παρέχει γνώση στην αιχμή της μοντέρνας μαγειρικής. Το πρόγραμμα COOK GOURMET περιλαμβάνει 40 sessions στις κουζίνες της σχολής με κάθε συνάντηση να αποτελεί μία διαφορετική θεματική ενότητα στο χώρος της μοντέρνας μαγειρικής. Περιλαμβάνει θέματα όπως τη μοριακή γαστρονομία, διεθνείς κουζίνες, νέες τεχνικές όπως sous vide και ξηρό πάγο, food styling κλπ.. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίδειξη τεχνικών από τους εκπαιδευτές Chef, γευστική δοκιμή αλλά και κανονική συμμετοχή στις διαδικασίες από τους εκπαιδευόμενους.
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ: food styling, μοριακή γαστρονομία, νέες τεχνικές μαγειρέματος όπως sous vide, gourmet menu, γεύματα σε bistrot, natural και ethnic κουζίνες, finger food, street food με άλλη ματιά, μοντέρνα ελληνική κουζίνα και τεχνικές ζαχαροπλαστικής στην μαγειρική.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ: Απευθύνεται σε εργαζόμενους στον τομέα του επισιτισμού, σε αποφοίτους ιδιωτικών και δημοσίων ΙΕΚ, σε αποφοίτους δημοσίων ΟΤΕΚ, σε αποφοίτους ΟΑΕΔ, σε απόφοιτους Λυκείου και σε όλους τους λάτρεις της κουζίνας.
ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ:
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ: απορρόφηση σε gourmet, εστιατόρια, ξενοδοχειακές μονάδες, λειτουργία ιδιόκτητου εστιατορίου και private chef
ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
2) Καλέστε στο 2310 260 200, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe – Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής
Συγχαρητήρια!