Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε τo Φεστιβάλ Μαγειρικής που διοργάνωσε η κορυφαία εταιρεία υγιεινής και πολλαπλής μαγειρικής στον κόσμο η AMC και συμμετείχε ο Τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, ως αποκλειστικός συνεργάτης στην παρασκευή των συνταγών. Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Μαΐου 2014, στο Ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη.
Οι εκατοντάδες επισκέπτες του Φεστιβάλ, είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα 46 πιάτα της εγχώριας και διεθνούς κουζίνας, τα οποία δημιούργησαν οι σπουδαστές του Τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση του καθηγητή τους κ. Αργύρη Καραβελιάδη, Executive Chef.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, οι σπουδαστές του Τομέα Τουρισμού υποδέχονταν και σέρβιραν τους επισκέπτες, ενώ οι σπουδαστές του Τομέα Διαιτητικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ενημέρωναν τους συμμετέχοντες για την σωστή διατροφή και για διατροφικά tips ενόψει του καλοκαιριού.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι επισκέπτες στο Φεστιβάλ Μαγειρικής, εκτός από τις γαστρονομικές απολαύσεις που τους προσέφερε ο Τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, συμμετείχαν και στην κλήρωση με πολλά πλούσια δώρα, που πραγματοποιήθηκε στο τέλος της εκδήλωσης.
Χορηγοί του Φεστιβάλ Μαγειρικής: ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ΓΙΩΤΗΣ, FYTRO, Χρυσά Αυγά, Άρτα, Melitta Caffe, Ποτοποιία Οινοποιία Θράκης, Dole, ΙΝΟ, NOSTI MOST, Χυμοί Λακωνία, Jannis, Εμμανουήλ Μπεζές
Πληροφορίες: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τ.: 2310552406, [email protected], www.iek-xini.edu.gr
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.
Έναρξη: 22 & 23 Μαϊου 2014 Διάρκεια: 2 ημέρες Διεξαγωγή: Πέμπτη 22 Μαϊου 18:00-21:00 Παρασκευή 23 Μαϊου 18:00-21:00 …
Tεχνική Aquarella: Μία τεχνική που δίνει προστιθέμενη αξία στην Τεχνίτρια Νυχιών. Μία τεχνική που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, απογειώνοντας το…
Συγχαρητήρια!