Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΙΕΚ New York – Σεμινάριο Γαστροπεριπλανήσεις

19022576_1721901831158235_313162786_o

Η διάθεση των φοιτητών του New York, των συνεργατών, των φίλων, των επισκεπτών και των οπαδών του εκλεκτού φαγητού ανεβαίνει ακόμη περισσότερο, τώρα που ήρθε το καλοκαίρι και το ΙΕΚ New York θέλησε να τους χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία διοργανώνοντας στις 7 Ιουνίου, το πιο απολαυστικό σεμινάριο γαστροπεριπλανήσεων  !!!
Ένα σεμινάριο, στην εκπνοή μιας επιτυχημένης ακαδημαϊκής χρονιάς, ταγμένο για τους πιο χαλαρούς αλλά και τους πιο απαιτητικούς, λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας , για αυτούς που γνωρίζουν πραγματικά τι σημαίνει γευστική απόλαυση.
Το ΙΕΚ New York πάντα πρωτοπόρο, αφουγκράζεται τον παλμό και συνδράμει επιλέγοντας τους καλύτερους στο είδος για να μας μάθουν τα μυστικά των εκλεκτών γεύσεων. Έτσι, μας υποδέχθηκε στο νέο εργαστήριο τουρισμού των 100τμ, σε μοντέρνο σχεδιασμό και minimal γραμμές, με εκλεπτυσμένες διακοσμητικές πινελιές βιομηχανικού γκρι και απαλών παστέλ αποχρώσεων, δημιουργεί μια ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ενώ, ο συνδυασμός, του πράσινου, λουλουδιών και βοτάνων εναρμονίζεται άψογα στο χώρο δίνοντας την αίσθηση της χαλάρωσης, της γαλήνης και της ανανέωσης, άλλωστε είναι ένα χρώμα το οποίο αγαπά ο εγκέφαλος μας, διότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το φυσικό περιβάλλον.
Το υπερσύγχρονο εργαστήριο τουρισμού είναι διαμορφωμένο σύμφωνα με διεθνείς προδιαγραφές παρέχει σε κάθε σπουδαστή ιδανικές συνθήκες εκπαίδευσης και πρακτικής άσκησης.  
Στον υπέροχο αυτό χώρο φιλοξενήθηκαν λοιπόν, ο chef κος Νάτσης Δημήτριος, ιδρυτής της εταιρείας DN Food, η οποία καινοτομεί στον εντοπισμό σπάνιων, δυσεύρετων και πολύτιμων πρώτων υλών, έχοντας ως μότο “ιδιαίτερες γεύσεις… για υψηλές απαιτήσεις”, μας  μίλησε για τη μαγειρική τέχνη ιστορικά και για τις διατροφικές τάσεις παγκοσμίως. Ενώ ο κος Κανιατσάκης Άγγελος ένας από τους ιδρυτές του Sknipa Beer, της πρότυπης μικροζυθοποιίας στη Θεσσαλονίκης, μας έβαλε στον κόσμο της αληθινής μπύρας και μοιράστηκε μαζί μας βασικές γνώσεις για τη δημιουργία της μπύρας, από τη γη στο ποτήρι όπως ο ίδιος είπε!
Οι φοιτητές του New York, καθώς και τα άτομα που παρακολούθησαν το σεμινάριο είχαν την ευκαιρία να “περιπλανηθούν” απολαμβάνοντας λουκούλλεια, εκλεκτά εδέσματα και να γευτούν τη μοναδικότητα μιας αγνής, με πλούσια αρώματα, αληθινά εμπνευσμένης μπύρας!

19047344_1721901961158222_1037321496_o

19047281_1722003001148118_918197774_o

19024653_1721901854491566_364603282_o

19022772_1721901657824919_2073120591_o

19022639_1721901814491570_326718506_o

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!