Διαγωνισμό μαγειρικής με Άρωμα & Γεύση Ελλάδας διοργανώνει ο τομέας Επισιτισμού του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης & η Agrino. Η Agrino δραστηριοποιείται στο χώρο του ρυζιού και του οσπρίου και είναι η πρώτη εταιρία που αναβίωσε τους σπόρους των ελληνικών οσπρίων στην Ελλάδα. Η ποιότητα αποτελεί την πρώτη θεμελιώδη αξία της επιτυχημένης πορείας της ως τώρα. Το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ αντίστοιχα, τα τελευταία 60 χρόνια εκπαιδεύει εκατοντάδες chef, προσφέροντας τη μέγιστη ποιότητα στις σπουδές τους και προσφέροντάς τους την μεγαλύτερη ώθηση για την αγορά εργασίας.
Στόχος του διαγωνισμού είναι ν’ αναδειχθούν οι πλούσιες Ελληνικές γεύσεις αυτού του τόπου, χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά υλικά μαγειρεμένα με τον πιο αγνό τρόπο. Η AMC με 10.000.000 πελάτες σε όλο τον κόσμο, γνωρίζει το μυστικό του «μαγειρεύουμε γρήγορα & υγιεινά», θα είναι μεγάλος υποστηρικτής του διαγωνισμού!
Θα βοηθήσεις;
Δημιούργησε & κέρδισε!
Ετοίμασε το δικό σου εμπνευσμένο Ελληνικό πιάτο, χρησιμοποιώντας κάποιο από τα Ελληνικά προϊόντα της Agrino. Φωτογράφισέ το και «ανέβασέ» το μαζί με τη συνταγή του , στο ειδικά διαμορφωμένο facebook application.
Τελευταία ημέρα υποβολής των έργων είναι η 16η Φεβρουαρίου 2015, ενώ η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξαρτήτου ηλικίας.
Οι 5 συνταγές που θ’ «ανοίξουν την όρεξη» του κοινού ανταμείβοντάς τους με την ψήφο του, θα διαγωνισθούν Live σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, μπροστά σε κριτική επιτροπή που θ’ απαρτίζεται από διακεκριμένους Chef!
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Έπαθλα
– 1 ετήσια υποτροφία σπουδών στον τομέα Επισιτισμού του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης αξίας 4.200 ευρώ
– 3 υποτροφίες σπουδών για ταχύρρυθμο πρόγραμμα Μαγειρικής & Αρτοζαχαροπλαστικής του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης
– 4 Μαγειρικά σκεύη της AMC αξίας 1000 ευρώ & άνω
– Ενώ και οι 5 συμμετοχές θα κερδίσουν προϊόντα Agrino.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης : 2310 552406
Εναλλακτικά
Στείλτε μήνυμα στη facebook page του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης: https://www.facebook.com/iekxinithessaloniki
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
Συγχαρητήρια!