Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ στο πλαίσιο της αποκλειστικής του συνεργασίας με την κορυφαία σχολήALAIN DUCASSE EDUCATION του καταξιωμένου Γάλλου Chef Alain Ducasse πραγματοποίησε πρόσφατα τριήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης για επαγγελματίες Chef & Μάγειρες.
Στο πρόγραμμα εκπαίδευσης με θέμα “New Trends : Modern Finger Food – Street Food” συμμετείχαν ενεργά σπουδαστές του Τομέα Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τη νέα τάση της Γαστρονομίας παγκοσμίως!
Το Street Food αποτελεί σήμερα μια τεράστια βιομηχανία παγκοσμίως , δεδομένου ότι όλες οι χώρες έχουν το «δικό» τους Street Food και παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του τριήμερου προγράμματος εκπαίδευσης με βάση τη φιλοσοφία και τις τεχνικές του Γάλλου Chef.
Το απόλυτα εξειδικευμένο σεμινάριο που περιλάμβανε 18 ώρες εκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκε στην «Οδό Κασσάνδρας» με εισηγητή τον Xavier Bouriot ενώ στο κλείσιμο του προγράμματος οι συμμετέχοντες είχαν ευκαιρία να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία εκπαίδευσης από τον διακεκριμένο Έλληνα Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη.
Στο τέλος του προγράμματος σε όλους τους καταρτιζόμενους απονεμήθηκε Certificate από την Alain Ducasse Education.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.
Μια ολόκληρη εβδομάδα με δωρεάν σεμινάρια, αφιερωμένα στον Τομέα του Επισιτισμού, διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο του…
Μετρικές αγωγές και ήχοι στην μουσική (Κλασική και Λαϊκή) Διάλεξη με τον Βασίλη Κασούρα. Θα παρουσιαστούν συνθέσεις κλασικής οργανικής μουσικής…
Συγχαρητήρια!