Μια ολόκληρη εβδομάδα με δωρεάν σεμινάρια, αφιερωμένα στον Τομέα του Επισιτισμού, διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο του «Xinis Education Festival ’15», της μεγαλύτερης και πληρέστερης εκπαιδευτικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.
Την Δευτέρα 9 Μαρτίου στη 13.00, εκπρόσωποι της εταιρείας Provil, θα παρουσιάσουν ένα εξειδικευμένο σεμινάριο, με θέμα: «Βότανα: Η επίδραση τους στη μαγειρική & στην υγεία». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 στη Θεσσαλονίκη.
Την Τετάρτη 11 Μαρτίου ο Τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, θα παρουσιάσει στην αίθουσα διαλέξεων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 στη Θεσσαλονίκη, το σεμινάριο: «Δημιουργίες με ζαχαρόπαστα, Η νέα μόδα στην παρουσίαση Γλυκισμάτων», εισηγητής του οποίου θα είναι ο κύριος Τάσος Αθανασιάδης, Pastry Chef. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στη 13.00.
Ο κύριος Άρης Παπαοικονόμου, ιδιοκτήτης του γνωστού ζαχαροπλαστείου Plaisir, την Πέμπτη 12 Μαρτίου στις 14.00, θα πραγματοποιήσει το σεμινάριο με θέμα: «Παρουσίαση: Plaisir», στον 2ο όροφο της οδού Βαλαωρίτου 9, στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας.
Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!
Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 2015 και αποκτήστε το V.I.P. PASS με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2015.
Αποκτήστε τώρα το V.I.P. Pass
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.
Ο Τομέας Ειδικής Αγωγής του Mediterranean Professional Studies (MPS) ανακοινώνει την έναρξη μαθημάτων στο «Βιωματικό Σεμινάριο στο Θεατρικό Παιχνίδι». Ένα…
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ στο πλαίσιο της αποκλειστικής του συνεργασίας με την κορυφαία σχολήALAIN DUCASSE EDUCATION του καταξιωμένου Γάλλου Chef Alain Ducasse πραγματοποίησε πρόσφατα τριήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης για επαγγελματίες Chef…
Συγχαρητήρια!