Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

10+1 λόγοι για να επιλέξεις το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη για τις σπουδές σου!

10+1 λόγοι για να επιλέξεις το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη για τις σπουδές σου!
10+1 λόγοι για να επιλέξεις το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη για τις σπουδές σου!

 

Ένα κορυφαίο εκπαιδευτικό όραμα που «μεταφράζεται» σε μια μοναδική εμπειρία ποιοτικών σπουδών, που με τη σειρά τους δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για αμέτρητες ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης και επιτυχίας, και μάλιστα με επιδότηση διδάκτρων 40%…

Αυτό είναι το ανταγωνιστικό «πακέτο» εκπαίδευσης που προσφέρει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και αυτόν τον Σεπτέμβριο στους νέες και νέες που θα το επιλέξουν, με εχέγγυα την πείρα ετών στον χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης, τους χιλιάδες επιτυχημένους αποφοίτους του, αλλά και τις πρωτιές των σπουδαστών του, οι οποίοι αποσπούν κάθε χρόνο τις περισσότερες διακρίσεις και βραβεύσεις σε όλους τους τομείς σπουδών!

Τα 10+1 ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που ακολουθούν, θα σε πείσουν να κάνεις αυτόν τον Σεπτέμβριο την… ΑΛΦΑ επιλογή για το μέλλον σου!

 

 

  • Χρυσό βραβείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας στα EDUCATION LEADERS AWARDS

1ο και στην ανάδειξη και ενίσχυση της Νεανικής Επιχειρηματικότητας! Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ αποτελεί τον μοναδικό φορέα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που βραβεύεται -και μάλιστα με το πρώτο βραβείο!- για τις πρωτοβουλίες του στο νεανικό επιχειρείν!

  • Επαγγελματική Αποκατάσταση στις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις

To ΙΕΚ ΑΛΦΑ δημιουργεί για τους σπουδαστές του σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης στις μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς, με την καταλυτική συμβολή του Γραφείου Εργασίας. 

Το «The Job Center» του ΙΕΚ ΑΛΦΑ αποτελεί το μεγαλύτερο και πλέον αποτελεσματικό Γραφείο Εργασίας εκπαιδευτικού φορέα στη χώρα μας, σε επίπεδο απορρόφησης στην αγορά εργασίας σε ένα ευρύ δίκτυο 4.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

  • Πρακτική Άσκηση 5 αστέρων

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ εξασφαλίζει πρακτική άσκηση για όλους τους σπουδαστές του –σε πολλές περιπτώσεις και με αμοιβή! – στις μεγαλύτερες και ισχυρότερες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις.

  • Career Days -μια πρωτοπορία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ συμμετέχουν στις Ημέρες Καριέρας -Career Days- που αποτελούν ακόμα έναν πρωτοποριακό θεσμό του μεγαλύτερου ΙΕΚ της χώρας! Έτσι, έρχονται σε επαφή με εκπροσώπους κορυφαίων εταιρειών όλων των κλάδων της αγοράς και δίνουν συνεντεύξεις εργασίας σε εν δυνάμει μελλοντικούς τους εργοδότες.

  • Education Festival: ΔΩΡΕΑΝ 140+ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ 

ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο Education Festival, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, με 140 και πλέον σεμινάρια εξειδίκευσης, που διοργανώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Το φεστιβάλ-θεσμός στα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά δρώμενα «έκλεισε» φέτος 12 χρόνια και συνεχίζει στον δρόμο της εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας, με άξονα το «BELIEVE+TRUST=SUCCESS» των εκπαιδευτικών φορέων ΙΕΚ ΑΛΦΑ και Mediterranean College και ανανεώνει το «ραντεβού» του με τη νεολαία για τον Μάρτιο του 2021!

  • Σύγχρονο Εκπαιδευτικό Περιβάλλον στη μεγαλύτερη εκπαιδευτική «οικογένεια» της χώρας

Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, δημιουργούν για τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ ένα άριστο περιβάλλον εκπαίδευσης.

  • Ποιότητα Σπουδών & Ολιστικό Μοντέλο Εκπαίδευσης

Ανώτερη ποιότητα σπουδών σε 95 περιζήτητες ειδικότητες, με καθηγητές – καταξιωμένους επαγγελματίες στην αγορά εργασίας, που διδάσκουν σύμφωνα με το ολιστικό εκπαιδευτικό μοντέλο. 

  • Κορυφαίες βρετανικές Πιστοποίησεις κάνουν τη διαφορά

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη εφοδιάζει τους σπουδαστές του με ισχυρά «όπλα» για την αγορά εργασίας, παρέχοντάς τους το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα διαβάθμισης του πτυχίου τους με την κορυφαία βρετανική πιστοποίηση ABC Certa Awards, που αναγνωρίζεται παγκοσμίως!

  • Υποτροφίες -Νέο μεγάλο πρόγραμμα υποτροφιών 2020-2021

Με στόχο την ενθάρρυνση του σπουδαστικού ξεκινήματος των νέων εν καιρώ κρίσης, αλλά και την επιβράβευση της αριστείας, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ πρωτοπορεί και στον θεσμό των υποτροφιών. 

Μάλιστα, για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ ανακοινώνει ένα νέο, μεγάλο πρόγραμμα υποτροφιών και επιδότησης διδάκτρων για σπουδές ΙΕΚ, αλλά και για το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2 ΑΛΦΑ Studies, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα!

  •  Κέντρο Διά Bίου Mάθησης ΑΛΦΑ Studies- Advanced Επαγγελματική Εξειδίκευση

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ αποκτούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, μέσω ταχύρυθμων σεμιναρίων και Advanced Professional Studies (APS) από το Κέντρο Διά Bίου Μάθησης ΑΛΦΑ Studies.

+1

Από το ΙΕΚ στο… Πανεπιστήμιο!

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ εξασφαλίζουν αυτόματα προεγγραφή στο 1o Iδιωτικό Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδας που μετρά 43 χρόνια από την ίδρυσή του -το Mediterranean College– και αποκτούν Αναγνωρισμένο Τίτλο Σπουδών Bachelor’s, με επιδότηση διδάκτρων έως και 60%!

Δεν έχει σημασία αν θα επιλέξεις:


– Ναυτιλιακά

– Μάρκετινγκ

– Μαγειρική

– Τουριστικά

– Φυσικοθεραπεία

– Προπονητική

– Πληροφορική

– Μηχανολογία

– Αισθητική

– Νοσηλευτική

– Διοίκηση Επιχειρήσεων

– Λογιστική

– Δημοσιογραφία

– Εργοθεραπεία

– Παιδαγωγικά

– Aθλητική Δημοσιογραφία

Όταν ξέρεις ότι η απόφασή σου για σπουδές αφορά άμεσα στο επαγγελματικό σου μέλλον, τότε η επιλογή μπορεί να είναι μόνο μία: ΙΕΚ ΑΛΦΑ!
Στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ σήμερα, Επαγγελματίας αύριο. Πίστεψέ το!

Ενημερώσου σήμερα στο www.iekalfa.gr ή στα τηλέφωνα 210 5279 500 (για Αθήνα), 210 4120 313 (για Πειραιά), 210 9640 117 (για Γλυφάδα) και 2310 552406 (για Θεσσαλονίκη) και εξασφάλισε προνομιακά δίδακτρα -40% για λίγες ακόμα μέρες! 

Μην χάσεις την ευκαιρία να σπουδάσεις!

 

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!