Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

10 χρόνια EDUCATION FESTIVAL: Δωρεάν σεμινάριο με θέμα «ARDUINO-ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ» στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας

ΠΕΜΠΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 18.00
Είσαι σπουδαστής, απόφοιτος ή νέος επαγγελματίας στον κλάδο της Πληροφορικής; Μην χάσεις το δωρεάν σεμινάριo, με θέμα «Αrduino-Ρομποτική» που διοργανώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας την Πέμπτη 10 Μαΐου στις 18.00, στις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ στη Γλυφάδα, Λ. Βουλιαγμένης 57.
Το σεμινάριο με εισηγητή τον κ. Κωνσταντίνο Κράλη, από το πρότυπο εργαστήριο Επιστημών & Τεχνολογίας «STEM LAB», εντάσσεται στην Εβδομάδα Πληροφορικής του EDUCATION FESTIVAL 2018, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, το οποίο «κλείνει» φέτος 10 χρόνια, με άξονα το «BELIEVE+TRUST=SUCCESS» των εκπαιδευτικών φορέων ΙΕΚ ΑΛΦΑ και MEDITERRANEAN COLLEGE.
Το 10ο EDUCATION FESTIVAL συμβολίζει τη γνώση χωρίς χωροχρονικά σύνορα, μέχρι και… το διάστημα, παρακινώντας τους φετινούς συμμετέχοντες να θέσουν τους πιο υψηλούς τους στόχους και προσδοκίες και να «στοχεύσουν στο φεγγάρι», με αφετηρία την ΠΙΣΤΗ (BELIEVE) στον εαυτό τους και την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ (TRUST) στις δυνάμεις τους, και προορισμό την ΕΠΙΤΥΧΙΑ (SUCCESS).
Απόκτησε το VIP PASS εδώ και εξασφάλισε την πρόσβασή σου στο σεμινάριο «Αrduino-Ρομποτική» και στα επόμενα δωρεάν σεμινάρια του 10ου EDUCATION FESTIVAL, τα οποία θα πραγματοποιηθούν έως και τις 15 Ιουνίου, στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, Πειραιά, Γλυφάδας και Θεσσαλονίκης και στο Mediterranean College Aθήνας και Θεσσαλονίκης.
Γιατί η Δύναμη της Γνώσης δεν έχει σύνορα.
Γιατί η Εκπαίδευση δεν πρέπει να είναι προνόμιο για λίγους.
Γιατί το ταξίδι της δωρεάν Εκπαίδευσης ξεκίνησε και συνεχίζεται ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
10 ΧΡΟΝΙΑ ΕDUCATION FESTIVAL.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!