Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

10 χρόνια EDUCATION FESTIVAL: Δωρεάν σεμινάριο Παιδαγωγικών στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας με θέμα «Τεχνικές Ανάπτυξης Γραφής & Πηγές Έμπνευσης Ηρώων»

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 18.00
Είσαι σπουδαστής, απόφοιτος ή νέος επαγγελματίας στον κλάδο των Παιδαγωγικών; Μην χάσεις το δωρεάν σεμινάριo εξειδίκευσης, με θέμα «Τεχνικές Ανάπτυξης Γραφής & Πηγές Έμπνευσης Ηρώων» που διοργανώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας τη Δευτέρα 14 Μαΐου στις 18.00, στις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ στη Γλυφάδα, Λ. Βουλιαγμένης 57.
Το σεμινάριο με εισηγήτρια τη συγγραφέα Ελένη Φωτίου, εντάσσεται στην Εβδομάδα Παιδαγωγικών του EDUCATION FESTIVAL 2018, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, το οποίο «κλείνει» φέτος 10 χρόνια, με άξονα το «BELIEVE+TRUST=SUCCESS» των εκπαιδευτικών φορέων ΙΕΚ ΑΛΦΑ και MEDITERRANEAN COLLEGE.
Το 10ο EDUCATION FESTIVAL συμβολίζει τη γνώση χωρίς χωροχρονικά σύνορα, μέχρι και… το διάστημα, παρακινώντας τους φετινούς συμμετέχοντες να θέσουν τους πιο υψηλούς τους στόχους και προσδοκίες και να «στοχεύσουν στο φεγγάρι», με αφετηρία την ΠΙΣΤΗ (BELIEVE) στον εαυτό τους και την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ (TRUST) στις δυνάμεις τους, και προορισμό την ΕΠΙΤΥΧΙΑ (SUCCESS).
Απόκτησε το VIP PASS εδώ και εξασφάλισε την πρόσβασή σου στο σεμινάριο «Τεχνικές Ανάπτυξης Γραφής & Πηγές Έμπνευσης Ηρώων» και στα υπόλοιπα 13 δωρεάν σεμινάρια Παιδαγωγικών του 10ου EDUCATION FESTIVAL, τα οποία θα πραγματοποιηθούν από τις 14 έως τις 18 Μαΐου, στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, Πειραιά, Γλυφάδας και Θεσσαλονίκης και στο Mediterranean College Aθήνας και Θεσσαλονίκης.
Γιατί η Δύναμη της Γνώσης δεν έχει σύνορα.
Γιατί η Εκπαίδευση δεν πρέπει να είναι προνόμιο για λίγους.
Γιατί το ταξίδι της δωρεάν Εκπαίδευσης ξεκίνησε και συνεχίζεται ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
10 ΧΡΟΝΙΑ ΕDUCATION FESTIVAL.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!