Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

10ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας στη Σχολή Χατζήβεη

10ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας στη Σχολή ΧατζήβεηΜια δημιουργική ημέρα για τα παιδιά θα είναι το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 στη Σχολή Χατζήβεη (Αδάνων 17, Ν. Φιλαδέλφεια).

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας σε συνεργασία με το Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και τη Σχολή Χατζήβεη διοργανώνουν το 10ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και καλούν παιδιά από 5 έως 17 ετών να συμμετάσχουν και να διεκδικήσουν μια πρόκριση στην τελική φάση του σχολικού πρωταθλήματος σκάκι Αττικής!
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, Δημόσιων και Ιδιωτικών του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και των όμορων δήμων, ενώ η συμμετοχή είναι ελεύθερη.
Το σχολείο μας ενθαρρύνει όλους τους μαθητές να συμμετάσχουν σε δράσεις άτυπης εκπαίδευσης που καλλιεργούν δεξιότητες και παράλληλα προσφέρουν στους μαθητές ψυχαγωγία. Καλούμε λοιπόν και τους γονείς να ενθαρρύνουν τα παιδιά που γνωρίζουν σκάκι να συμμετάσχουν στο 10ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα αγωνιστούν σε έναν όμιλο για κάθε τάξη, με Ελβετικό Σύστημα πέντε (5) γύρων.
Οι συμμετέχοντες οφείλουν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως την 27η Φεβρουαρίου 2015 στους εκπροσώπους του ΣΟΝΦ, Σερετάκη Ντίνα  (Τηλ. 697257159) και Βαζελάκη Οδυσσέα (τηλ. 6936877326). Η ώρα προσέλευσης και επιβεβαίωσης συμμετοχής την ημέρα των αγώνων είναι 08.30΄μέχρι 09.30΄ π. μ.
Περισσότερες πληροφορίες: www.xatzivei.gr
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!