Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

13ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΛΕΓΙΟΥ "ΔΕΛΑΣΑΛ"

4

Την Κυριακή, 7 Μαΐου 2017, το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» γιόρτασε τη λήξη της σχολικής χρονιάς, με το ετήσιο «ΑΘΛΗΤΙΚΟ  ΦΕΣΤΙΒΑΛ», που καθιερώθηκε ως εκδήλωση της άνοιξης.
Φέτος, το Κολέγιο “ΔΕΛΑΣΑΛ” γιόρτασε την ημέρα αυτή μαζί με την «ΕΛΕΠΑΠ» με μία υπέροχη θεατρική παράσταση, που ετοίμασαν οι θεατρικοί όμιλοι του Δημοτικού, με τίτλο «Ονειρεύομαι έναν κόσμο σε όλα… διαφορετικό». Τα έσοδα της παράστασης και μέρος των εσόδων του Φεστιβάλ διατέθηκαν στην ΕΛΕΠΑΠ. Επίσης, στο πλαίσιο της προσπάθειας να ενισχυθεί η Τράπεζα Αίματος «ΔΕΛΑΣΑΛ», πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, αιμοδοσία, στο φουαγιέ του Γυμνασίου-Λυκείου, από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου».
Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκαν οι αθλητές του σκάκι την τρεις φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και Πρωταθλήτρια Ελλάδος Τσολακίδου Σταυρούλα. Στο πλούσιο  πρόγραμμα του Φεστιβάλ ξεχώρισαν: οι Διασυλλογικοί Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας «DELASALLE ELIMINATOR MOUNTAIN BIKE RACE», οι χορογραφίες των ομίλων Ενόργανης Γυμναστικής, Μοντέρνου Χορού και Μπαλέτου, οι παρουσιάσεις των ομάδων της Ρομποτικής «ROBOT HOOD» και «ROBOT JUNIOR», καθώς και όλα τα πρωταθλήματα των ομίλων Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης, Αντισφαίρισης του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού, του Γυμνασίου και των ενηλίκων.

1

2

3

 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!