Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

15ο EDUCATION FESTIVAL: 3-7 Απριλίου η 4η Θεματική Εβδομάδα Καλλιτεχνικών Επαγγελμάτων, με δωρεάν webinars από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ

15ο EDUCATION FESTIVAL: 3-7 Απριλίου η 4η Θεματική Εβδομάδα Καλλιτεχνικών Επαγγελμάτων, με δωρεάν webinars από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ONLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ, ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ

Σε δωρεάν «καλλιτεχνικά» webinars με… «πράσινη» πινελιά, σε προσκαλεί το 15ο EDUCATION FESTIVAL, powered by ΙΕΚ ΑΛΦΑ & MEDITERRANEAN COLLEGE, 3-7 Απριλίου, στο πλαίσιο της 4ης Θεματικής Εβδομάδας Δωρεάν ONLINE Σεμιναρίων, που είναι αφιερωμένη στα περιζήτητα Καλλιτεχνικά Επαγγέλματα!

Μετά από 14 χρόνια προσφοράς εκπαίδευσης, 220 θεματικές εβδομάδες, 1.850 δωρεάν σεμινάρια εξειδίκευσης, 2.100 εισηγητές και 180.000 συμμετέχοντες, το φεστιβάλ-θεσμός έρχεται φέτος πιο… «πράσινο» από ποτέ  και σε καλεί να συμβάλεις στο «στοίχημα» της Βιωσιμότητας, με άξονα την ενισχυμένη οικολογική σου συνείδηση!

Με σύνθημα “Build up green future”, οι εκπαιδευτικοί φορείς ΙΕΚ ΑΛΦΑ & Mediterranean College -με σειρά δράσεων για το περιβάλλον και πρωτοβουλιών προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο διαχρονικά- παρέχουν με το 15ο EDUCATION FESTIVAL, ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση και εξειδικευμένες γνώσεις γύρω από αυτήν, καθώς κάθε χώρος-κλάδος (Τουρισμός, Μόδα, Business, Πληροφορική, Επισιτισμός κ.ά.) παρουσιάζει τις δικές του ανάγκες.

Το αγαπημένο σου φεστιβάλ θα διεξαχθεί –για 3η χρονιά από τη δημιουργία του- ON LINE, παρέχοντας ΔΩΡΕΑΝ μοναδικά webinars, μέσω υπερσύγχρονης, διαδραστικής πλατφόρμας e–learning, από τις 13 Μαρτίου έως και τις 9 Ιουνίου!

Κάνε click στο επίσημο site του φεστιβάλ https://www.education-festival.edu.gr/, συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος των Webinars Καλλιτεχνικών Επαγγελμάτων της επιλογής σου (https://www.education-festival.edu.gr/categories/kallitechnika-epaggelmata/ )  και παρακολούθησέ τα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

 

Are U ready to act “green”?

ΕDUCATION IS YOUR PASSPORT -15 ΧΡΟΝΙΑ EDUCATION FESTIVAL. 

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • http://www.education-festival.edu.gr/
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

 

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!