Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

20 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ MONO ΣΤΟ SPEAK ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

SPEAK-PHOTO-2016

Την έναρξη νέων ταχύρυθμων προγραμμάτων για εκμάθηση ξένων γλωσσών, με πολύ χαμηλά δίδακτρα, ανακοινώνει το Κέντρο Ξένων Γλωσσών SPEAK.
Μέσα στο δεύτερο 15ήμερο του Φεβρουαρίου 2016, θα ξεκινήσουν νέα τμήματα για τις γλώσσες:  Αγγλικά (Proficiency, Lower), Αραβικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιαπωνικά, Κινέζικα, Νορβηγικά, Ρώσικα, Σουηδικά, Τούρκικα, Ισπανικά, Βουλγάρικα, Σέρβικα, Ολλανδικά, Κορεάτικα, Ιταλικά.
Το SPEAK προσφέρει έκπτωση μέχρι 30 %, σε όσους πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους σε μία από τις παραπάνω γλώσσες μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου 2016.
Η φοίτηση στα νέα τμήματα Φεβρουαρίου του SPEAK, περιλαμβάνει μάθημα 2 φορές την εβδομάδα, χρονικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε μαθητή, και οδηγεί στην κατάκτηση επιπέδου Α2 μέχρι τον Ιούλιο ή Β1 μέχρι τον Οκτώβριο, ανάλογα με την γλώσσα.
Εδώ και 21 χρόνια το Κέντρο Ξένων Γλωσσών SPEAK συμβάλλει με επιτυχία στην άριστη εκμάθηση Ξένων Γλωσσών, με οργανωμένα εξειδικευμένα ετήσια και ταχύρυθμα προγράμματα ενηλίκων. Τα SPEAK σήμερα, αποτελούν το μεγαλύτερο Πολυπολιτισμικό Ινστιτούτο στη Βόρεια Ελλάδα. Βρίσκονται στην οδό Τσιμισκή 80 στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, και στεγάζονται σε 2 ορόφους με σύγχρονους και άνετους διδακτικούς χώρους. Στα SPEAK διδάσκονται 20 διαφορετικές Ξένες Γλώσσες από εξειδικευμένους Έλληνες και ξένους καθηγητές.
Τα SPEAK έχουν καταξιωθεί όχι μόνο στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης αλλά και στο διεθνή εκπαιδευτικό χώρο. Ξένοι οργανισμοί, πρεσβείες, προξενεία, μορφωτικά ιδρύματα και εκπαιδευτικοί φορείς του εξωτερικού, εμπιστεύτηκαν τα SPEAK και παραχώρησαν τη δυνατότητα να λειτουργούν ως Εξουσιοδοτημένο και Αναγνωρισμένο ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

  • Από το 2007 τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SPEAK είναι το επίσημο εξεταστικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη για τις εξετάσεις στη Σουηδική Γλώσσα, για το πτυχίο SWEDEX.
  • Το 2008 υπογράφηκε η συνεργασία με το μορφωτικό τμήμα της Αιγυπτιακής Πρεσβείας για τη διεξαγωγή των εξετάσεων στην Αραβική Γλώσσα,
  • Το 2008 ξεκίνησε επίσης η συνεργασία με το Ινστιτούτο Dilmer στην Κωνσταντινούπολη για τη διεξαγωγή εξετάσεων για την Τουρκική Γλώσσα.
  • Το 2012 τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SPEAK εξασφάλισαν την αποκλειστική συνεργασία με το Ινστιτούτο Hanban της Κίνας, για τις εξετάσεις στην Κινεζική γλώσσα για τα πτυχία HSK.

Όσοι πραγματικά ενδιαφέρεστε να μάθετε σήμερα μια Ξένη Γλώσσα, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2310225717 και κλείστε ραντεβού με τον εξειδικευμένο Εκπαιδευτικό Σύμβουλο τΟυ SPEAK. Η διεύθυνση και το προσωπικό του SPEAK είναι στη διάθεσή σας για επίλυση κάθε απορίας. Επισκεφτείτε τα γραφεία μας που βρίσκονται στην οδό Τσιμισκή 80, ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.speak.edu.gr.
 
ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ SPEAK
ΤΣΙΜΙΣΚΗ 80, 54622 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤEL/FAX: 2310225717
E-mail: [email protected]
www.speak.edu.gr
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!